Skråsikre røde og muslimske ”brobyggere”

Pernille Skipper (MF, Enhedslisten) på Facebook: ”Jeg tror ikke, at mennesker er født som racister eller klimabenægter eller andet. Derfor tror jeg også på, at vi skal søge at forstå, før man kan overbevise. Og det er sindssygt svært. Kom med, når jeg skal diskutere det med bl.a. Özlem.”

Skipper henviser til et ”Brobygger”-arrangement den 30. november. Det er uhyre svært at tage den slags alvorligt, når man som jeg i over 30 år har været i indvandringskritiske organisationer, som har inviteret modparter til møder, men altovervejende har fået sprængt vore tilbudte broer af medier, myndigheder og gadepøbel i uskøn samdrægtighed.

Jeg respekterer faktisk, at modparter som Skipper og Cekic er kommet frem til en ærlig holdning ud fra egne forudsætninger. Men Skippers ordvalg viser jo, at hun tror, at fra fødslen uspolerede mennesker må være enige med hende. Dermed er hun på linje med islam, for hvilken alle fødes som muslimer. Dén uovertruffent intolerante holdning tager ”Brobyggerne” sært nok ikke til behandling…

3 Kommentarer på "Skråsikre røde og muslimske ”brobyggere”"

 1. https://24nyt.dk/igen-teenager-gennemtaesket-af-indvandrergruppe-politiet-beder-om-hjaelp/

  IGEN! Teenager gennemtæsket af indvandrergruppe – politiet beder om hjælp
  Vidne efterlyses efter overfald ved Hundige S-station – Greve
  En yngre mand efterlyses som vidne i en sag om vold, hvor en 18-årig mand fra Greve er blevet overfaldet af tre unge mænd med mellemøstlig udseende og i alderen 15-18 år. Overfaldet skete torsdag den 11. november 2021 kl. ca. 22.48 på Hundige S-station, da den 18-årige var ankommet hertil med S-toget i retning mod København.

  Ja det var så èn mere, der blev banket til lirekasse-mand.

  En kugle mellem øjnene, og der behøves ingen vidner.
  Fjernelse af møgdyrene skal helse ske hurtigst mulig.

 2. Pastoren rører på sig endnu:

  https://www.npr.org/sections/thetwo-way/2013/09/11/221528510/pastor-terry-jones-arrested-before-planned-quran-burning?t=1637710039494&t=1637710090380
  11. september 2013
  Pastor Terry Jones anholdt før planlagt Koranafbrænding
  Den berømte Florida præst, Terry Jones, blev arresteret i Mulberry, Fl, i dag, lige før han skulle til at brænde 2.998 Koraner på 12-årsdagen for september 11 angreb på WTC.
  Der er meget mere på linket: ☺

  • Så vidt jeg ved, har han i en del år levet tilbagetrukket som restauratør og flyttemand… Forståeligt med dæmoniseringen af ham, skønt hans stunts jo sættes i relief af de seneste års ødelæggelse af europæiske statuer og kulturarv, der tit endda er myndighedsgodkendte. Hans bog “Islam is of the Devil” viser, at han er en kløgtig skribent, hvis skæbne bare blev at være aktivist for den “forkerte” side.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.