Venstres kandidat Ahmad Mohammadi er født i Afghanistan: Danmark skal have flere flygtninge!

Jakob Ellemann-Jensen støttede sin afghanske kandidat Ahmad Mohammadi under den netop overståede valgkamp.

29-årige Ahmad Mohammadi er født i den islamiske republik Afghanistan. Han rejste til Danmark i en alder af 19 år for at prøve den skatteyderbetalte velfærdslykke.

Ahmad Mohammadi mener ikke, at danskerne har fået nok velfærdsmigranter fra de muslimske lande.

“Vi kan godt tage flere flygtninge,” udtalte Ahmad Mohammadi til DR under kommunalvalgkampen.

Venstre-politikeren mener, at foreninger, der er målrettet mod personer med specifikke etniciteter, er en gave til det danske samfund:

“Foreninger med etniske bagrund er også med at styrke vores fælleskab,” udtaler Ahmad Mohammadi på ubehjælpelig dansk.

Under valgkampen producerede Ahmad Mohammadi blandt andet valgmateriale på arabisk og persisk for at opsamle de mange muslimske migrantstemmer i Danmark.

Herunder ses Venstres partiformand og den afghanske partikollega ved et valgarrangement, der løb af stablen 10. november 2021.

Venstre ved du, hvor du har. Sammen med venligboerne og de muslimske indvandrere.

*

Se også Hirsi Ali: Paulina Neuding on Crime in Sweden

5 Kommentarer på "Venstres kandidat Ahmad Mohammadi er født i Afghanistan: Danmark skal have flere flygtninge!"

 1. Venstre er et af de værste befolkningsudskiftningspartier i Danmark. Det er faktisk tæt på at være det allerværste, især når man husker på den tidligere statsministers egenhændige tilslutning af danskerne til den åbenlyst BINDENDE Marrakech-aftale. Et af de største forræderier mod den danske befolkning nogensinde! Og hans kommentar til det åbenlyst forkerte i ikke at kalde til folkeafstemning om emnet: “Der er ingen grund til at stemme om noget, som jeg selv mener”.
  Manden burde aldrig nogensinde have været statsminister. Det samme kan desværre siges om både hans forgænger og hans efterfølger!

  • Præcis: For dem der ikke lige ved hvad den såkaldte Marrakech(Marokko)-aftale går ud på, så er der en udmærket beskrivelse af hvad Lars Løkke han fik sneget i en såkaldt ‘uforpligtende’ agt. Løkkes argument for at underskrive denne landsforræderiske aftale var med sine egne ord således:
   Udviklingslandene siger nu ja til at hjemtage egne borgere, som er illegale migranter, samtidig med at Danmark og Europa ikke er forpligtet den anden vej, dvs. til at åbne op for flere migranter… dette er jo helt håbløs nonsens ! Han må godt nok enten have været stangstiv eller totalt opsat på at ‘please’ forbundskansler Angela Merkel endnu engang.
   Om nogen har Angela Merkel været med til fuldstændigt at bidrag til en mere eller mindre opløsning af det ‘gamle’ Europa, ved at åbne op for og tillade en totalt uhæmmet massiv masseindvandring af migranter fra aleverdens ‘shitholes’ countries til vores kontinent. ‘Wir schaffen das’ (Vi klarer det) var hendes dengang udødelige ord om at hun tillod enorme mængder af migranter fra. bla Syrien adgang – for evigt til Europa.
   Jeg ved ikke om der er nogen herinde der også synes at de snart ikke kan være til for en massiv mængde af negroide mænd(ofte yngre) som i den grand er ved at sætte sit ‘kulørte præg i vores byer og land. I min kommune er vrimler det mere eller mindre rent faktisk med sådanne ‘mørkemænd’. Det er dybt foragteligt hvad Lars Løkke han gjorde ved Danmark denne dag i 2018 i Marokko. Mange af disse kulørte mænd i Danmark er da givetvis et resultat af netop denne Marrakech-aftale som fadbamsen Løkke med et pennestrøg bare lige skrev under på.
   Ufatteligt landsforræderi af Løkke – intet mindre !
   Marrakech-aftale: https://ditoverblik.dk/danmark-har-tiltraadt-marrakech-aftalen-og-det-forpligter-mener-politisk-kommentator/

 2. Fjenden er i vort Land og DE SKAL FJERNES. UWE du skal offentliggøre disse såkaldte Politiker-knuder.

  https://24nyt.dk/hvornaar-stopper-det-ung-mand-overfaldet-af-fem-maend-med-moerk-hud/
  HVORNÅR STOPPER DET? Ung mand overfaldet af fem mænd med “mørk hud” (Abefarvet)
  22. november 2021 24NYT Kriminalitet, Tophistorie
  NÆSTVED: Rullet mens han ventede på taxa

  En 22-årig mand fra Nykøbing Falster blev søndag klokken 01.15 passet op af fem personer, mens han stod og ventede på en taxa i Østergade i Næstved. De to af mændene truede den 22-årige med kniv og krævede pung og telefon udleveret. Den 22-årige smed nogle penge fra sig på jorden og kunne flygte fra stedet. Signalementet af gerningsmændene er sparsomt. Mændene beskrives som mørke i huden. To af personerne var iført sort dunjakke af mærket Monclair. De øvrige tre var iført sort tøj. De talte indbyrdes på et fremmedsprog. Eventuelle oplysninger i sagen på telefon 1-1-4.

  Et lille udskrift om de Glemte slaver fra island, og det er barsk.
  Multikulti-slaveri i Middelhavet
  Mens der konstant er fokus på fortidens
  sorte slaver i USA, er vore egne forfædres slaveri i muslimske lande et emne, som
  hverken medierne eller skolevæsenet beskæftiger sig med.

  “”” Befolkningen på øen Heimaey havde hørt om begivenhederne i Grindavik, men de
  havde ikke mange muligheder for at forsvare sig imod de 3 grupper af pirater
  som løb i forskellige retninger omkring på øen. I løbet af en halv time var de nået til Olafurs præstebolig midt på øen. Olafur, hans kone Asta og deres tjenestepige blev hurtigt fundet, bundet, og ført ned til havnen med deres to små børn.

  Mange forsøgte at flygte op i fjeldet, men blev jagtet “som katten efter mus”. Oppe i de høje klipper blev nogle, specielt kvinder og børn, hentet ned. De, som nægtede at komme ned, selv efter geværskud, “skød de ihjel, så at nogle styrtede ned ad bjergets 100 favne (dvs. 200 meter) side, men nogle blev siddende der oppe ihjelskudte”.

  En præst og salmedigter, Jon Thorsteinsson, blev hugget ned, mens han lå på knæ og bad til Gud. Der blev formentligt taget 242 fanger på Heimaey og dræbt 30.
  En vis Bjarne Valdsen “huggede de hovedet af på tværs neden under øjnene, hvilket, da hans kone så, som gik ved siden af ham, faldt hun straks ned i besvimelse over det døde legeme med stor skrig, men de tog hende i fødderne ligesom et andet dødt ådsel, så at fødderne stødte frem ovenfor hovedet, men den døde huggede de i små stykker, ligesom et slagtet får, som bliver hugget i stykker til suppe, derefter trak de konen således hen til de danske huse, og
  flyttede hende ind blandt de andre fanger.”””

  Her må man sige: !! LÅGET BLEV TAGET AF !!.

  Og ydermere:
  “””I sommeren 1627 sejlede en flåde af 12 sørøverskibe ud af Middelhavet og satte
  kurs mod nord. Ved Frankrig delte den sig i to. Den ene del sejlede mod England, og den anden (4 skibe) sejlede mod Island.

  Det siges, at en dansker, som havde været slave i Algeriet, havde fortalt om et
  forsvarsløst land mod nord, som han kunne føre sørøverne til imod løfter om, at
  han derefter ville blive befriet. (Man kunne finde europæere blandt besætningerne på piratskibene, oftest mænd som havde været eller var slaver.) Islands eksistens
  havde sørøverne ikke anet noget om uden danskernes oplysning. “””

  Til det sidste her kan man sige: Der er STIKKERE over alt. Og når jeg siger ALT. Gældet det inden for: Den lovgivende magt, (Folketing). Den Dømmende Magt, (Domstole og Retsvæsen). Til sidst Den udøvende magt, Det Indfiltrerede politi, som ikke engang har magtnonopolet.

  Hvor er folk dog indskrænket, de kan / vil ikke se skriften på vægen.
  Selv børn på 10 år vil blive bedækket, og ført til træl.

 3. Har i set: En Lokal neger i Midtvesten hævner sig:
  Defendant name, Brooks, Darrell Edward Jr.
  Date of birth 02-21-1982
  Sex Male
  Race Afro American
  Address (last updated 11-05-2021)
  4014 North 19th Street, Milwaukee, WI 53209

  Nemt at finde på G-Maps.
  Således ser Abekatten ud, et kønt syn er det jo ikke. Jeg tror han passer rigtig godt et een af damerne i Enhedelisten, eller til Pelle´s ende.☺ Fantasien kører.! ☺ ☺

  https://denkorteavis.dk/2021/dybt-kriminel-sad-bag-rattet-i-den-bil-der-i-rasende-fart-koerte-ind-i-juleparade-og-draebte-fem-og-saarede-fyrre-i-wisconsin-i-usa/

  Dybt kriminel kørte bil ind i juleparade – han hader hvide mennesker, skriver medie

  Det var en berygtet lokal kriminel, der var fører af den røde SUV, som sent søndag eftermiddag lokal tid med stor fart kørte ind i et juleoptog i den amerikanske by Waukesla i delstaten Wisconsin.
  DKA er forkert på den: Det er Milwaukee i stedet, Navnet passer jo.

  Der er tale om den 39-årige Darrel Brooks Jr, som under angrebet på juleoptoget dræbte fem og sårede fyrre. Blandt dem atten børn.

  Ku Klux Klan kommer på banen og løser det problem, of course, på fredelig vis. ☻

 4. Venstres kandidat Ahmad Mohammadi fra Afghanistan blev – heldigvis – ikke valgt ind i den pågældende kommunes byråd, hvor han var opstillet. Han fik kun 115 stemmer og det var langt fra nok. Han endte KUN som nr. 17 på venstres opstillingsliste. Jakob Ellemann fik derfor ikke noget ud af sit medie-stunt med denne afghaner. Surt show for dem begge.
  I det hele taget var der en sand ‘kannibalisering’ i blandt mange af de fremmede etniske i denne kommune. De åd hinandens indbyrdes stemmer indenfor samme etniske gruppering. Og på tværs af forskellige etniciteter var der absolut ingen hjælp at hente i form af stemmeoverskud i form af valgforbund.
  I stedet for 4 i det forudgående byråd, ender det så nu med bare sølle 2 til de fremmed etniske. Altså en halvering.
  Enhedslisten kom slet ikke ind – de havde ellers mange migranter på listen. Det – radikaliserede venstre – fik kun en enkelt hvid kultur radikal bleg hvid dansker stemt ind.
  Så sådan kan alle de fremmed etniske faktisk gå hen og spolere det totalt for hinanden i sidste ende.
  Jeg kan sige det, idet jeg bor i selvsamme kommune.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.