Afsløring: Leroy Beck – ansat i Sønderborg Kommune – orkestrerede politisk kampagne imod Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige

Det er rystende, at danskernes skattepenge finansierer venstreorienterede kommunalmedarbejdere, der driver politisk hetz imod højrefløjen.

I forbindelse med det netop overståede kommunalvalg indrømmer en af Sønderborg Kommunes ansatte, Leroy Christoffer Beck Larsen, at han var med til at orkestrere en politisk kampagne, der gik ud på at holde Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige væk fra magten.

“Vi havde en plan i Sønderborg. Saml stemmerne aftal hvem vi stemmer på lav en aftale med politikerne om minimal indflydelse til DF og NB,” siger Leroy Beck og tilføjer: “Det virkede.”

44-årige Leroy Christoffer Beck Larsen arbejder som opsøgende gadeplansmedarbejder i Sønderborg Kommune, hvor han har fokus på unge mennesker og deres misbrugsproblemer

Leroy Christoffer Beck Larsen har været tilknyttet Sønderborg Ungdomsskole siden foråret 2018.

Leroy Christoffer Beck Larsen har afrikansk etnicitet efter sin far, og han udviser stor interesse for udlændingepolitik og racismeanklager på de sociale medier.

Der er eksempelvis digitale tråde til den zambiske Black Lives Matter-aktivist, Bwalya Sørensen, der opdeler personer efter hvide og sorte hudfarver, når hun ikke modtager sociale ydelser fra danskerne.

Leroy Christoffer Beck Larsen har tidligere fortalt, at han stemte på Det Radikale Venstre i forbindelse med folketingsvalget i sommeren 2019.

Terroristen Omar El-Hussein, der sværgede troskab til Islamisk Stat.

Den sønderjyske kommunalmedarbejder er kendt for at dyrke kampsportsgrenen thaiboksning – en disciplin som også Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein forsøgte sig i inden terrorangrebet på Krudttønden i 2015.

Det er denne politiske aktivisme, som Sønderborg Kommunes sårbare unge møder i deres tilværelse på kanten af samfundet. Unge, der er i en tilstand, hvor de er nemme at manipulere.

Det kan IKKE være rigtigt, at kommunalt ansatte skal bedrive hetz mod specifikke politiske partier.

Det er tydeligt, at Sønderborg Kommunes Leroy Beck Larsen kæmper en brav kamp for åbne grænser og flere muslimske velfærdsmigranter, der skal destabilisere det danske samfund.

Kommunekassen må smækkes i.

*

Kritiske journalister kan interviewe sagens hovedperson her:

Leroy Christoffer Beck Larsen, Sønderborg Kommune

Email: lels@sonderborg.dk
Telefon: 4022 3289

*

Se også Omar El-Husseins allahsidste minutter

1 Kommentar på "Afsløring: Leroy Beck – ansat i Sønderborg Kommune – orkestrerede politisk kampagne imod Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige"

  1. Terroristen Omar El-Hussein, der sværgede troskab til Islamisk Stat. Derfor knepper han nu 72 lolitadukker, eller vingede smågrise.
    Godt vi Danskere er fri for dette møgdyr, men der er jo mange andre.
    Så arbejdet er ikke slut for det Infiltrerede danske politi.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.