Kriminelle muslimers kampdag: Sikandar Siddique mødtes med Terror-Omars ven

Hvad laver islamisten Sikandar Siddique sammen med en bandekriminel muslim, der var nær ven med Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein?

Fredag slog Københavns Kommunes Hovedbibliotek dørene op til et fuldtonet islamisk debatarrangement i anledning af mændenes internationale kampdag.

Sikandar Siddique var, som det er blevet en tradition, i multikulturelt selskab med personer fra Stormellemøsten.

Frie Grønnes muslimske frontfigur går på scenen sammen med en iraner, der har har en fortid i SF og Alternativet, en muslim fra Libanon, der har palæstinensiske rødder, samt den berygtede islamist – Abdel Rahman Mustafa.

31-årige Abdel Mustafa har rødder i Irak og de palæstinensiske områder. Som barn bor han i Syrien og Libanon, men på grænsen til teenageårene går rejsen til Velfærdsdanmark. De gratis skattekroner fra den vantro befolkning venter forude.

Abdel Mustafa besvarer danskernes naive gæstfrihed ved at begå kriminalitet, og han er en del af indvandrerbanden Brothas i mindst 11 år.

“Jo grovere, vildere og mere kynisk jeg blev, jo mere anerkendelse fik jeg,” fortæller Abdel Mustafa.

Indvandrerbanden Brothas tager sit udspring i den muslimske ghetto Mjølnerparken i København.

Brothas står for ‘Brothers and Soldiers’. De kriminelle bandemedlemmer kommer primært fra muslimske lande. Brothas opstår i slutningen af 00’erne, og banden trækker et blodigt spor af drab, trusler, skyderier og anden grov kriminalitet efter sig.

Abdel Mustafa beskriver sin bandekarriere som ‘drabelig’, når han udkæmper blodfejder mod andre indvandrere fra migrantgrupperingen Loyal To Familia, der ledes af en pakistansk knivmorder.

“Vi var altid parate til at sætte gang i gaden. Det var vores mentalitet,” siger Abdel Mustafa.

Abel Rahman Mustafa er nær ven med IS-terroristen Omar El-Hussein, der bor i ghettoen Mjølnerparken. Omar El-Hussein bruger Mjølnerparken som base, mens han begår indbrud, voldskriminalitet samt et blodigt knivoverfald i et københavnsk S-tog.

I februar 2015 igangsætter Omar El-Hussein et terrorangreb i København. Den muslimske indvandrer har inden angrebet sværget troskab til terrorgruppen Islamisk Stat.

Omar El-Hussein angriber Lars Vilks Komiteen ‘s debatmøde i kulturhuset Krudttønden med et militært maskingevær. Her skyder han mod svenske og danske politibetjente, og han ender med at likvidere en dansk filminstruktør.

Mens Omar El-Hussein er på flugt, opsøger han den jødiske synagoge i København, hvor han skyder mod udstationerede betjente og likviderer en jødisk vagtmand på klos hold. Målet er at udslette et festselskab, der fejrer en jødisk mærkedag for en teenagepige.

Senere dræber elitestyrker fra Politiets Efterretningstjeneste den muslimske terrorist i en kugleregn, og Omar El-Hussein forbløder på et fortov i Københavns Nordvestkvarter.

Terroristen Omar El-Hussein, der sværgede troskab til Islamisk Stat.

“Ta’r stadig ikke afstand fra ham (Omar El-Hussein, red.) som min bror i islam,” skriver Abdel Mustafa på årsdagen for terrorangrebet i København.

Abdel Mustafa værdsætter sit venskab med IS-terroristen Omar El-Hussein, og han vil ikke lægge afstand til de morderiske gerninger, der er begået i Allahs navn.

“Blod er tykkere end vand!! Aldrig glemt,” skriver Abdel Mustafa på Facebook.

Få år efter sidder Abdel Rahman Mustafa sammen med Frie Grønnes Sikandar Siddique og anklager danskerne for diskrimination og racisme mod muslimer.

Det underfundige er, at IS-terroristen Omar El-Hussein kom i Hizb ut-Tahrirs islamistmoské så sent som dagen før det fatale terrorangreb. Sikandar Siddique har indrømmet, at han tidligere er mødt op til et Hizb ut-Tahrir-arrangement på Nørrebro.

Andre vidner har placeret Sikandar Siddique til en Hizb ut-Tahrir-demonstration i de københavnske gader.

I sidste ende er det stærkt islamistiske tråde, der forbinder Abdel Mustafa og Sikandar Siddique.

Abdel Rahman Mustafas liv er i høj grad dedikeret til Allah, og han beder fem gange om dagen.

“Gud bevare Islam i Danmark,” erklærer Abdel Mustafa på de sociale medier.

Selvom islamismen fylder i Abdel Mustafas liv, har han ikke glemt sine muslimske bandevenner:

“Jeg elsker stadig mine gamle venner fra Mjølnerparken,” fortæller Abdel Mustafa.

Det er dybt bizart, at et dansk folketingsmedlem og partileder deler scene med en bandekriminel muslim, der har ødelagt og truet utallige danskeres liv.

Sikandar Siddique har som altid et forklaringsproblem. Men den danske presse stiller ikke kritiske spørgsmål til den pakistanske islamist.

*

Se også Omar El-Husseins allahsidste minutter

1 Kommentar på "Kriminelle muslimers kampdag: Sikandar Siddique mødtes med Terror-Omars ven"

  1. Og danskerne har også valgt side. De naive og godtroende danskere sympatiserer i vid udstrækning med disse muslimer i deres kamp mod de selvsamme danskere, der som reaktion støtter dem endnu mere.
    Indvendigt griner muslimerne nok ret voldsomt over, hvor nemt det har været at indtage de “vantro” lande.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.