Sofie Carsten Nielsens tyrkiske håb: Den muslimske politiker Hediye Dilara Pekerman Temiz vil have flere migranter til Danmark

De Radikales multikulturelle valgkamp er i gang. Et af de store håb er partileder Sofie Carsten Nielsens protege og tidligere praktikant – det tyrkiske byrådsmedlem, Hediye Dilara Pekerman Temiz.

Sofie Carsten Nielsen er politisk mentor for den 23-årig muslimske politiker, og det mærkes tydeligt i de politiske udmeldinger.

Over for Danmarks Radio tilkendegiver Hediye Temiz, at der skal hentes flere migranter – sandsynligvis fra muslimske lande – til ghettokommunen Albertslund, der ligger i Storkøbenhavn.

“På trods af at vi har mange borgere med anden etnisk baggrund, bør vi (de danske skatteydere, red.) hjælpe de allersvageste,” erklærer Hediye Dilara Pekerman Temiz.

På en firetrinsskala er Hediye Dilara Pekerman Temiz helt i top, når det gælder lysten til at importere flere migranter.

I april 2019 gik store grupper af muslimske indvandrere amok i Albertslund. Der blev antændt pyromanbrande, og de religiøse migranter angreb danske politistyrker på grund af krænkelser af koran og islam.

Det er også i Albertslund, at den racistiske indvandrer, Bwalya Sørensen, styrer den danske afdeling af Black Lives Matter. Bwalya Sørensen har en lang karriere som arbejdsløs og stammer fra Zambia.

Bwalya Sørensen har modtaget kritik – blandt andet fra Hans Hyttel, der er formand for Amnesty Internationals afdeling i Aalborg – for at opdele deltagerne i Black Lives Matter-demonstrationer efter hudfarve. En opførsel, der kendes fra de amerikanske sydstater og apartheidstyret i Sydafrika.

Hans Hüttel er ikke bare aktiv i Amnesty International. Han støtter også Dansk Flygtningehjælp.
Bwalya Sørensen råber op, så hendes politiske modstandere ikke kan komme til orde.

Hediye Dilara Pekerman Temiz blev i 2017 valgt ind i byrådet i Albertslund Kommune med kun 128 personlige stemmer. Den tyrkiske teenager, der var 19 år, overtog straks den magtfulde formandspost i Kultur- og Fritidsudvalget.

Hediye Temiz kom i mediernes søgelys under den voldsomme coronakrise. Den tyrkiske kommunalpolitiker fik kritik, fordi hun rejste hjem til Tyrkiet i flere måneder for at besøge sin mor.

Fra sin tyrkiske hjemstavn deltog den muslimske kommunalpolitiker og udvalgsformand i virtuelle møder i byrådet. Det faldt flere kritikere for brystet, at en tyrker kunne styre dansk politik fra hjemlandet Tyrkiet.

“Det er en diskussion, om man kan sidde i et fremmed land og deltage i kommunalbestyrelsesarbejdet,” lød det fra DF’eren Danni Olsen.

Hediye Dilara Pekerman Temiz rejste til Tyrkiet 11. marts 2020 og bookede, efter eget udsagn, en returbillet til sit danske værtsland 15. juni 2020.

Sagen fik ingen konsekvenser for Sofie Carsten Nielsens muslimske yndling, der nu igen fører valgkamp på dansk jord.

De Radikales målsætninger er helt basalt at importere flere muslimske indvandrere, der kan sikre partiet den fornødne politiske magt.

Midlet er blandt andet, at muslimske kandidater som Hediye Dilara Pekerman Temiz skal animere religiøse fæller til at sætte kryds ved Det Radikale Venstre. Kynisme af tredje grad.

Islamiseringen af Danmark kører som planlagt – flere indvandrere og mere islam!


(Foto af Hediye Temiz: Pressefoto)


Se også Frihedslisten til Kommunevalget

3 Kommentarer på "Sofie Carsten Nielsens tyrkiske håb: Den muslimske politiker Hediye Dilara Pekerman Temiz vil have flere migranter til Danmark"

 1. Det er skræmmende at man kan komme ind i kommunalt byråd med bare 128 personlige stemmer. Og endnu mere såfremt man end ikke har et dansk statsborgerskab men kun f.eks. opholdstilladelse i et eller andet omfang.
  Det Radikaliserede Venstre’s overlevelse og eksistens beror efterhånden fuldstændig på de fremmedes fjendtlige stemmer – og i særdeleshed muslimske. Hvor dybt kan man ærlig talt synke ned i den islamistiske suppedas ?
  Ja, selvf. vil hun Hediye Dilara Pekerman Temiz – også gerne modtage flere muslimske flygtninge til hendes hjemkommune. Hver en muslimsk stemme tæller jo i det radikaliserede venstre. Det intet mindre end en underminering af det danske sekulære samfund, der kører på fuld udblæsning under denne kommunale valgkamp.
  Der er mange boligområder i DK, der næsten ikke er til at være eller opholde sig i som hvid etnisk dansker. Det lader til at det desværre kun går den forkerte vej med segregerede områder i DK. Det ligner snart noget fra Sydafrika og – apartheid lignende tilstande – bare med modsat fortegn forstås.
  Det er tid til en national vækkelse på alle mulige måder nu, inde det stikker helt af…

  • nordiclux: Tak for endnu et godt indlæg.
   Meget passende navn, Det Radikaliserede Venstre.

   • Fordrukken Taber: Takker ! Bukker og bøjer mig i støvet 🙂
    Jeg forsøger såmænd bare at give mit eget lille bidrag her i dette forum omkring den uheldige og skæbnesvangre udvikling, som vores lille og før så fredlige homogene skandinaviske/nordiske land var for bare ikke så mange år siden, og desværre endt i nu.
    Det lige afholdte kommunalvalg har godt nok sendt nogle skræmmende signaler ud omkring dette og hvilken vej ud(af)viklingen går..
    Det værste af det hele er – de fleste danskere vil gerne ha’ at udviklingen skal gå ad denne multi-kulti-etniske vej…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.