Den muslimske DR-vært Adnan Al-Adhami fylder år: Partikollegaer fra Det Radikale Venstre ønsker tillykke

DR’s profilerede radio- og tv-vært, Adnan Ibrahim Al-Adhami, fyldte 27 år i weekenden.

Den irakiske indvandrer, der er født i Bagdad, er tidligere kandidat for Det Radikale Venstre. Han har også været ansat i partiet.

Derfor stod en lang række partifæller og kollegaer fra De Radikale klar med lykønskninger til den populære DR-vært.

Først og fremmest ønskede partileder Sofie Carsten Nielsen Adnan Al-Adhami tillykke. Adnan Al-Adhami håner og nedgør ofte De Radikales ærkefjender under dække af at lave ‘politisk satire’.

For eksempel har den unge muslim gjort DF’ere som Pia Kjærsgaard, Morten Messerschmidt og Peter Skaarup til grin med deres kristne paratviden om biblen.

Men også tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg samt partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs har mærket den særlige ‘muslimske’ satire fra DR’s Adnan Al-Adhami.

Flere muslimske politikere fra Det Radikale Venstre ønsker deres medmuslimske partifælle tillykke.

Pakistanerne Nadeem Farooq og Kashif Ahmad fejrer Adnan Al-Adhami. Og der lyder et “stort tillykke” fra den afghanske statsborger Soma Mayel, der stiller op til kommunalvalget og sideløbende arbejder som sagsbehandler i Udlændingestyrelsen.

Den radikale kommunalvalgskandidat Christopher Røhl sender et “tillykke”. Han er kendt for at støtte kønsopdelt muslimsk svømning, hvor fædre nægtes adgang til svømmehallen, når deres døtre er i bassinet.

Christopher Røhl Andersen har erklæret, at det er vigtigere at ønske muslimerne en god ramadan og eid-fest – end at markere den danske helligdag Kristi himmelfartsdag.

Også Det Radikale Venstres sekretariatschef på Christiansborg, Lars Beer Nielsen, ønsker DR-værten tillykke med dagen. Den radikale partichef takker endda Adnan Al-Adhami for hans tv-udsendelser og dækning af den igangværende kommunalvalgkamp.

Adnan Al-Adhami kender De Radikales ledelse indgående, fordi DR-værten har været ansat som kommunikationsmedarbejder i partiet.

Lars Beer Nielsen er en af de mange berygtede sexkrænkere i Det Radikale Venstre. Men partichefen har aldrig prøvet at været udsat for DR’s såkaldte ‘politiske satire’.

I 2018 krænkede Lars Beer Nielsen en ung kvindelig ansat hos De Radikale ved helt ud af det blå at kommentere hendes bryster. Bryst-sagen blev ’håndteret med en påtale’. Det var den daværende politiske leder Morten Østergaard, som irettesatte den sexfikserede sekretariatschef og familiefar

Samtidig gav sekretariatschefen Lars Beer Nielsen – nærmest simultant – Morten Østergaard en advarsel og reprimande for den politiske leders mange sexkrænkelser mod kvindelige ansatte og partikollegaer.

Sådan en radikal ‘sexkrænkelses-karrusel’ giver åbenlyse muligheder for lårklaskende satire fra DR’s hånd. Men muslimske Adnan Al-Adhami er tavs i Lars Beer Nielsens bryst-sag

Den mangeårige radikale politiker og Israel-hader, Anette Thaulow, lykønsker ligeledes Adnan Al-Adhami. De har begge en fortid som kommunalvalgskandidater

Sluttelig sender den forhenværende DR-nyhedsjournalist Merle Strand Banggaard et festligt emoji-ikon til Adnan Al-Adhami. De har begge været ansat som kommunikationsmedarbejdere og videofotografer hos Det Radikale Venstre.

*

Det Radikale Venstre er en af Danmarks Radios mest trofaste støtter blandt partierne på Christiansborg.

Sammenblandingen af licensbetalt journalistisk og politiske interesser er forklaringen på de varme følelser mellem Det Radikale Venstre og DR.

(Foto: Pressefoto fra DR)


Se også Dyssegård: 13-årig overfaldet af otte drenge, ‘beskrives alle som værende af mellemøstlig udseende’

Be the first to comment on "Den muslimske DR-vært Adnan Al-Adhami fylder år: Partikollegaer fra Det Radikale Venstre ønsker tillykke"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.