Corona-testcentre åbner igen: Muslimske podere er tilbage

Lørdag åbner en række nye kviktestcentre i Københavnsområdet. Om 14 dage følger resten af landet efter.

Det betyder, at mange indvandrere, der kommer fra især muslimske lande, er tilbage i jobbet som statsbetalt coronatester.

Det er i høj grad migranter med muslimsk baggrund, der har været hyret til at registrere, guide og pode i landets testcentre under coronakrisen.

Hos Copenhagen Medical, der har drevet de mange testcentre i Storkøbenhavn, anslår man, at 70 procent af firmaets 8500 ansatte har haft anden etnisk oprindelse end dansk.

Under coronakrisen oplevede politikeren Pernille Vermund fra Nye Borgerlige at blive chikaneret af en indvandrer, der var ansat som coronapoder af Copenhagen Medical.

Copehagen Medical, der er ejet af Kronprins Frederiks nære ven, har tjent mindst 1,5 milliarder skattekroner på at coronateste danskerne.

Tilbage står, at muslimer i høj grad driver den nuværende smitteudvikling i de danske indvandrerkommuner og ghettoområder.

Samtidig bliver muslimske indvandrere ansat til at teste danskerne for coronavirus.


Se også Dansk pas til somaliere: I gamle dage inviterede vi tyskere og polakker; nu udskiftes danskerne med muslimer

5 Kommentarer på "Corona-testcentre åbner igen: Muslimske podere er tilbage"

 1. Og snart kører corona-diktaturet for fuld udblæsning igen. Og det er så også en nødvendighed for politikerjuntaen. De har jo både brudt og afskaffet Grundloven som øverste lov. Hvis de skal kunne fastholde denne afskaffelse, så er de nødt til at handle samlet og meget snart. En permanent afskaffelse af Grundloven er nødvendig for at den nuværende politikerjunta kan blive ved magten, ellers risikerer de at blive stillet til ansvar. Det kan undgås ved at dæmonisere og kriminalisere modstanderne. Og det projekt går forøvrigt fint.
  Jeg gætter på at de lykkes med nye nedlukninger, mundbleer, tvangsvacciner, “vaccinepas” og hvad det ellers hedder. Folket skal vide at de er uden rettigheder og er i bunden af pyramiden.

 2. Så vidt jeg har lyttet til vandrørene, så drejer det sig nu om smittespredning af delta- eller tilmed lambda-varianter, i forhold til hvilke vaccinerne er virkningsløse. Alt taler for at disse nye varianter ikke er nær så slemme som den oprindelige Covid-19, og i øvrigt kan du selv gøre meget for at beskytte dig: Godt med D-vitaminer og zink til daglig, og er uheldet ude, så spis masser af kål og persille (vitamin A) og snup et par aspiriner.

  • Det er ligegyldigt for politikerjuntaen at covid-19 eventuelt ikke er så farlig som først antaget. For dem handler det om magt og om at have total kontrol over befolkningen. De vil bestemme så meget som muligt den enkelte borgers liv, ned til så små detaljer som overhovedet muligt. Befolkningen skal lære at de ikke er andet end systemets undersåtter.
   Det er den mentalitet, de mennesker har.
   Derfor er fornuftig bekæmpelse af sygdom ikke relevant. Det handler om at forhindre befolkningen i at kunne leve et liv i frihed, for frihed er det farligste, du overhovedet kan give folk, hvis du selv har en autoritær mentalitet. Og dét har de danske politikere til overflod.
   Desuden har de danske politikere spillet højt spil. Deres afskaffelse af Grundloven sidste år og indsættelse af en Epidemilov i stedet giver dem nu muligheden for permanent at fjerne befolkningens “grundlovssikrede” rettigheder. Et grundlovsbrud, der var til at føle på. De danske politikere vil derfor gøre alt, hvad der står i deres magt for at holde gryden i kog og “epidemien” kørende så mange år som muligt, så folk glemmer hvordan det var før lockdowns, vaccinepas, forsamlingsforbud osv og bare lærer at leve med at de ikke længere har rettigheder.
   Desuden skal “vaccinepasset” bruges som forløber til det planlagte sociale kontrolsystem, hvor borgerne går rundt og får points for autoritetstro opførsel, ligesom i Kina. Vaccinepasset er derfor en utrolig vigtig del af fremtidens samfund, som Magnus Heunicke rent faktisk selv udtalte tidligere.

 3. Seneste nyt:
  Alt tyder på at politikerjuntaen om lidt vil prøve at genindføre “coronapasset”, som er det perfekte system til at tvinge alle til at blive injiceret med Pfizer og Modernas eksperimentelle og uduelige genterapibehandlinger.
  “Uvaccinerede” skal nu udskammes og udelukkes fra socialt sammensæt af enhver form, medmindre de lader sig injicere.
  Her er mit løfte til politikerjuntaen:
  Jo mere I insisterer og truer, jo mere modstand vil I møde.
  Hvis det her bliver gennemført så går jeg bare tilbage til den taktik, jeg har.brugt i halvandet år: Holder mig væk fra alt. Hvis nødvendigt kun indkøb via nettet. Ingen fysiske butikker. Og så er jeg efterhånden p….ligeglad med om samfundsøkonomien styrter i helvede, den fortjener ikke bedre, hvis den er baseret på tvang overfor borgerne. Og det samme med de firmaer, der udøver eller støtter det her umenneskelige og totalitære styre!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.