Dansk pas til somaliere: I gamle dage inviterede vi tyskere og polakker; nu udskiftes danskerne med muslimer

,

Hvis man skal forstå baggrunden for politikernes overdragelse af det danske samfund til personer fra muslimske lande, så skal man studere den lovgivning, der ligger bag.

Et tilfældigt nedslag i statsborgerskabsloven fra henholdsvis 1961 og 2021 – fra nummer 95 til 99 på listen over forventningsfulde personer, der snart modtager et dansk pas.

I 1961 er det Karin, Tomasz, Anita, Helga og Ida, der vil være danskere. De kommer fra Tyskland og Polen.

I 2021 er det Barwago, Omar, Ibrahim, Migo og Zaynab, der står i paskøen og vil være danskere. De kommer alle fra den fejlslagne islamiske stat, Somalia.

I Aalborg er viceborgmesteren fra Somalia. Viceborgmesteren vil forbyde politikere, han er uenig med, i at afholde demonstrationer i Aalborg.

I 2019 var kun 31 procent af de somaliske kvinder i arbejde.

10 ud af 12 overfaldsvoldtægter bliver begået af indvandrere – en del af gerningsmændene kommer fra Somalia.

I 2019 viste en undersøgelse, at somaliere dømmes hyppigst for drab, vold og røveri i Danmark. Der er flere eksempler på somaliere, der begår drab i Danmark og flygter til hjemlandet.

Alligevel åbner de danske politikere døren for en stor gruppe somalierne, der får pas, statsborgerskab og familiesammenføringer i stor stil.

Vanviddet fortsætter. De skyldige sidder på Christiansborg.


(Slotspladsen 24. september 2019. Foto: Steen Raaschou / Snaphanen)


Se også Why Borders & Social Boundaries Matter

2 Kommentarer på "Dansk pas til somaliere: I gamle dage inviterede vi tyskere og polakker; nu udskiftes danskerne med muslimer"

 1. I Sverige der er det netop den somaliske befolkningsgrupper der er allerøverste repræsenteret i alvorlig ‘brottslighet'(forbrydelser). Svenskerne har ikke andet end alvorlige problemer med de fleste der er afstammende fra Somalia. Man kan bare gå ind på svensk politis hjemmeside: Polisen.se og søge.
  Det aktuelle mord på den kun 19 åriges etniske svenske rapper på åben gade i en af de mere middelklasse beboede forstæder var det også den såkaldte ‘Somaliske dødspatrulje’ der eksekverede de dræbende skud. De har mange der er direkte ‘hitman’, altså lejemordere.
  Hele Sverige er nu endt i nærmest national landesorg over dette drab.
  Det var også medlemmer af denne Somaliske dødspatrulje der likviderede en forkert person på Christiania i sommers. En ‘hitman’ kriminel handling. Og endda her i Skandinavien…
  Det samme gjorde sig gældende helt aktuelt også i England, hvor et parlamentsmedlem blev skudt på klos hold af en aggressiv radikaliseret somalisk islamist.

 2. Indlæg: Mette Mink Luske Frederiksen sletter sms’er. Det kan være på kant med loven, men det vækker under alle omstændigheder mistanke om et coverup, skriver Berlingske.

  ”Der tegner sig et billede af en magtfuldkommen regering, der går til yderligheder for at slette sporene efter sig og forhindre, at man kommer til bunds i minksagen.

  Regeringens holdning til ordentlighed i regeringsførelsen, som omfatter transparens og gennemsigtighed, er betænkelig. Transparens er en forudsætning for et velfungerende demokrati og en oplyst demokratisk samtale.

  Det er kritisabelt, når Statsministeriets politiske og administrative top sender forkerte signaler om lukkethed og manglende mulighed for at blive kigget i kortene ved automatisk at slette deres sms’er”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.