Afsløring: Livsfarlig muslimsk læge arbejder på Nykøbing Falster Sygehus

I 2018 blev syriske Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari frakendt retten til at fungere som læge i Danmark. Dommen faldt ved Retten i Roskilde.

Den muslimske indvandrerlæge har lemlæstet mange børn i forbindelse med ulovlige operationer i sit hjem i Greve og på mindst et asylcenter.

16 børn er blevet indlagt på sygehuse efter kritisable operationer, der er foretaget af sharialægen, Mohammed Al-Ansari.

Alligevel kan danskerne risikere at blive behandlet af den livsfarlige arabiske læge, hvis de modtager behandling på et offentligt drevet hospital.

Den dømte læge, Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari, arbejder i dag på Nykøbing Falster Sygehus.

Den muslimske læge har fået sin lægeautorisation tilbage af de naive danske sundhedsmyndigheder.

De danske patienter er ganske enkelt små brikker i politikernes livsfarlige multikulturelle spil.

Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari kom til Danmark fra Mellemøsten i 1991. Han fik sin danske lægetilladelse i 1996. I 1999 fik den muslimske kvaksalver et dansk pas og statsborgerskab.

55-årige Mohammed Al-Ansari har blandt andet arbejdet som hjertelæge på forskellige danske hospitaler. Fra 2013 til 2017 arbejdede Mohammed Al-Ansari som overlæge på sygehuset i Frederikssund.

Sygehuset i Nykøbing Falster er drevet af Region Sjælland, der ledes af Socialdemokratiet og regionsrådsformand Heino Knudsen.

Fra 2003 og frem har Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari sat mange patienters liv på spil med sine middelalderlige muslimske operationer, der er foregået under urene og kritisable forhold.

Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari har foretaget mindst 27 omskæringer af børn, der blev indberettet til myndighederne. 16 børn blev indlagt med komplikationer efter Al-Ansaris omskærelse af børnene.

I nogle af tilfældene var komplikationerne så livstruende, at børnene var i fare for at dø.

Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari har eksempelvis omskåret en kun to måneder gammel baby efter en middelalderlig operationsmetode. Bagefter havde sundhedsmyndighederne svært ved at genkende drengebabyens kønsorgan som en penis. I stedet blev den beskrevet som ‘en kuppellignende genstand, hvor urinen kan komme igennem’.

Den arabiske læges operationsmetode er blevet beskrevet som “upræcis, grov og traumatiserende”.

Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari er også blevet afsløret i at foretage børneoperationer under stærkt kritisable forhold i Malmø.

Børnelemlæstelserne foregik angiveligt i et uhumsk køkken. Svensk politi fandt medicin og medicinsk udstyr på et køkkenbord. Det var tydeligt for politifolkene, at det beskidte bord blev brugt som underlag, når børn skulle opereres jævnfør sharialoven.

Badeværelset i lejligheden var under renovering, og der var opsat et skilt, hvor der stod “ADVARSEL – ASBEST”.

De muslimske ritualer fandt sted i en lejlighed, der var ejet af Hazim Mohammed Radhi Al-Ansaris far.

I dag kan danske patienter risikere at blive behandlet af denne muslimske indvandrer på Nykøbing Falster Sygehus.

*

Hvis danske patienter er nervøse for deres behandling på Nykøbing Falster Sygehus, så bedes de kontakte:

Ricco Dyhr, sygehusdirektør, Nykøbing Falster Sygehus.

Mobil: 2078 0238
Telefon: 5651 6811

E-mail: rnd@regionsjaelland.dk

Se også Store Bjarne – Mennesket bag gadegeneralen: Der var konkret terrortrussel mod højreorienteret demo (’14), vi fik ordre om ‘aflive’ bombemand

3 Kommentarer på "Afsløring: Livsfarlig muslimsk læge arbejder på Nykøbing Falster Sygehus"

 1. Der er ikke det niveau, som venstreekstremister ikke har noget imod at lade standarden falde til, for at få statistikkerne til at se ud som om “integrationen” og beskæftigelsen hos indvandrerne er stigende. Det er også eksemplificeret i de seneste oversigter over udgifterne til indvandrede, der nu påstås at være nede på 31 milliarder årligt, i forhold til de 33 milliarder fra forrige opgørelse. Men en meget lang række beløb er udeladt fra disse opgørelser. Så mange at man roligt kan tale om at tallene ganske enkelt er bagatelliserede og manipulerede.
  Sagen med denne kvaksalver er et godt eksempel på at hvis man vil forsøge at gøre udgifterne op i penge, men stadig ønsker at få det til at se ud som om indvandrernes deltagelse i arbejdsstyrken og integration er stigende, så er man nødt til at skære genveje og “glemme” visse ting.
  Og det er socialdemokraterne og deres venstreekstremistiske venner villige til- uden problemer.

 2. Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari er åbenbart en stor Børnevandal, der vandaliserer små børne kønsorganer.
  De Danske myndigheder er ligeglade, og hva fahn det er børneministeren og statsministeren Mette Mink Frederiksen også.
  Danmark er ikker en retsstat, men nærmer sig med hastige skrit status som en Bananrepublik.
  Det går nok Bananas inden.

 3. Ødelægge små børns kønsorganer, hvilket de skal plages af resten af livet og så slippe så billigt…

  Det giver mig akutte problemer med vejrtrækningen. Danskerne er psykopater, når dette får lov at ske uden vælgermæssigt oprør. Psykopater søbet ind i “solidarisk” sød velfærdshonning, der ikke handler om andet end en umættelig trang til at leve af andres indsats og penge. Må I blive fejlopereret i hoved, hjerte og røv af dette ragelse, i værner så hårdt om via stemmesedlen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.