Tak. Men nej tak, Ahmad Samiir.

Et godt bud er, at Ahmad Samiirs henvendelse handler om voldtægtsmigranten Ahmad Azzam Karhani. Læs om Ahmad Karhani her.Ahmad Samiir poserer på Facebook.


Se også Ringsted: NBU-politiker Malte Larsen chikaneret af indvandrerdrenge under skolevalg, “… fysisk intimiderende”

1 Kommentar på "Tak. Men nej tak, Ahmad Samiir."

  1. Jeg forudsiger følgende:
    En eller anden dag så bliver det tvingende nødvendigt at en gruppe af mennesker samler sig i en gruppe og fysisk stopper indvandrer- og venstreekstremisttrusler og -vold, med de samme metoder, som de selv bruger.
    De ledende politikere har jo ikke tænkt sig at afhjælpe truslen- tværtimod, så tror jeg faktisk de ser voldelige muslimer og venstreekstremistiske voldsmænd som et fint middel til at holde “det racistiske ekstreme højre”, som man jo betragter alle masseindvandringsmodstandere som, i skak.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.