Norsk politi: Muslimsk terrorist er ikke muslim – selvom terroristen hævder, at han er muslim!

Man tror næsten ikke sine egne ører. På en pressekonference lørdag eftermiddag fremlagde norsk politi en bizar analyse af den muslimske terrorist, Espen Andersen Bråthen, og hans tilhørsforhold til islam.

Den norske politiledelse oplyser, at myndighederne arbejder med en hypotese, der går ud på, at muslimske Espen Bråthen måske slet ikke er muslim.

Det norske politi mener, at terroristen ikke har været en ‘seriøs’ muslim.

Det sker, selvom venner og familie til den 37-årige terrorist har udtalt, at Espen Andersen Bråthen konverterede til islam for mange år siden.

En af Espen Andersen Bråthens venner fortæller til det norske medie Aftenposten, at terroristen blev interesseret i islam for cirka 10 år siden – altså omkring 2011/2012.

Derudover har Espen Andersen Bråthen udgivet to videoer på Youtube i 2017 – en norsk og en engelsk version – hvor Bråthen fortæller, at han er muslim, og hvor han fremsætter trusler.

En imam fra Kongsberg har sagt, at Espen Andersen Bråthen har besøgt byens moske flere gange. Første gang for cirka fem år siden.

Imamen fortæller, at terroristen Espen Andersen Bråthen gjorde ‘indtryk’ på ham.

Alligevel prøver det venstreorienterede norske politi at renvaske islam ved at distancere en morderisk terrormuslim fra den mellemøstlige religion.

Islamapologien vil ingen ende tage. Det nærmer sig bizar satire, når berøringsangste politimyndigheder prøver at beskytte det ny herrefolk.

Nu skal terrorister være en særlig slags muslimer, hvis de skal anerkendes som muslimer af de vestlige myndigheder. Vi lever i sandhed i et klovnesamfund.

Islam har ikke intet med islam at gøre. Og muslimer er ikke længere automatisk muslimer.

*

Se også Historiker fra Rigsarkivet om gruppe bag kolonitidsmusum: ‘Aktivisterne styrer arbejdet i dette udvalg’

Be the first to comment on "Norsk politi: Muslimsk terrorist er ikke muslim – selvom terroristen hævder, at han er muslim!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.