Ayatollah Zamani

Man skulle jo tro, det var den unge Nima, der på fotoet viser sin hengivenhed for det store forbillede. I hvert fald når man ser hans politiske logik, som den udfolder sig i hans kritik af Inger Støjbergs og Kristian Thulesen Dahls seneste udlændingepolitiske forslag.

Zamani forarges over, at det foreslås at udvise 70% af bestemte fremmedgrupper, hvilket angiveligt ”ikke har noget greb i virkeligheden, men blot er identisk med klimamålet”. Det er her, den teokratiske Zamani afslører sig, thi hvilken ”virkelighed” har han adgang til, utilgængelig for os andre dødelige?

Mener han, at klimamålets 70% udspringer af en højere fornuft end 70% af så meget andet? I såvel klima- som fremmedpolitik er et subjektivt slag på tasken om risici uundgåeligt. Ja, demokratisk politik er i sit væsen vilkårlig. Det, man når frem til i alle sager, er resultatet af et kompromis mellem alskens holdninger og interesser.

Det siges, at man nogle steder engang har beskattet ud fra antallet af hatte, man ejede, og antallet af vinduer i éns hus. Det grines der ad, men er jo ikke mindre vilkårligt, end om skatten i dag er 10, 30 eller 50 procent, er højest på biler, sprut, arbejde eller bolig, eller om en liter benzin koster 6 eller 12 kroner. Om man skal gå på pension som 60- eller 70-årig. Og hvornår er epidemirisikoen ”stor nok” til lockdown? Osv.

Politiske mål er altid vilkårlige, simpelthen en mening, det i Danmark bare gælder om at få 90 mandater bag. Så snart dét sker, falder hammeren dog, og lovene må være skarpe og umisforståelige. Men indtil da er arket blankt, mulighederne vidt åbne. Dét er forskellen mellem demokrati og teokrati – regering via gudgivne regler. Samfundsmæssigt er hos os kun demokratisk vedtagne love en sandhed, der skal følges.

Men når Støjberg og Thulesen Dahl vil af med 70% af en bestemt gruppe, er det for Zamani udtryk for, at udlændingepolitik for dem bare er en skæg leg, deres forslag er en ”gimmick”, og forslagsstillerne er usmagelige og farlige mennesker. Dén indsigt kan kun forklares med, at Zamani må være en ayatollah med adgang til de guddommelige og absolutte sandheder, hvor man kan skelne mellem alvor og pjat, i stedet for blot på demokratisk vis at skulle vælge blandt de rent menneskelige forslags vilkårlighed.

3 Kommentarer på "Ayatollah Zamani"

 1. Under alle omstændigheder skal dette lort ikke importeret til Danmark.

  IS-kvinders glæde over voldtægt af sexslaver
  Den slags mennesker bør forbydes at have noget med børn at gøre

  IS-kvindernes glæde over voldtægt af yazidi-piger

  ”Seeham Haji Khudayda, en 22-årig Yazidi-kvinde fra det nordlige Sinjar, blev solgt syv gange under hendes ISIS-fangenskab. Ligesom løsøre blev hun overført fra den ene ISIS -kriger til den næste. Hun blev voldtaget næsten dagligt. Nogle gange blev hun gruppevoldtaget af sin ejers vagter. Men af ​​alle de overgreb, hun blev udsat for, var det, der mest forargede hende, de kvinder, der var medskyldige i det – og som deltog direkte i hendes voldtægt.

  Ud over at blive voldtaget blev tilfangetagne yazidi -kvinder tvunget til at arbejde som husholdere for ISIS -familier. IS-krigeres koner og børn deltog ofte i verbalt og fysisk misbrug af yazidier, ifølge beretninger fra overlevende, jeg talte med i Dohuk. For Seeham og mindst en anden overlevende Yazidi, jeg talte med, som bad om ikke at blive navngivet, gik medvirken endnu længere.

  Den anden ISIS -kriger, der købte Seeham, havde en kone, der hjalp ham med at voldtage Seeham. Konen ville holde Seehams arme og ben fast, lægge makeup og klæde hende på i lækkert undertøj som forberedelse til sin mand. Hun ville forberede Seeham til voldtægt og syntes endda at få glæde af den modbydelige forberedelse, huskede Seeham, da hendes brune øjne vældede af vrede tårer.”

  Læs hele beretningen her >>> https://www.thecitizen.in/index.php/en/newsdetail/index/6/11826/how-isis-wives-helped-husbands-rape-yazidi-sex-slaves

  Kommentar: Den slags mennesker bør forbydes på nogen måde at medvirke til børneopdragelse.

  Mette “Børneminister, Mink” Frederiksen. Forhelvede tag dig sammen.

 2. Jeg har Khomeni Den lille grønne.
  Og det er uhyrlige ting der står i den.
  Jeg er ved at oversætte den, og der er en del grammatik der lige skal forbedres.
  Så en dag bliver jeg færdig med den.

  Her er et lille udskrift:

  Da Imam Ayatollah Khomeini voldtog en 4-årig pige
  Sendt den 3 februar 2013 af Admin 12 Kommentarer

  Ayatollah Khomeini som alle formentlig ved, var leder af Iran. Kohmeini var også en meget respekteret digter og lærd på Koranen og sharia-lov, og skrev mange bøger og fortolkninger af islams lære. I Iran var Khomeini dybest set på som en form for profet med dyb åndelig viden og visdom.

  Der er over 200 bøger fra Khomeini oversat til engelsk, og de ​​fleste af dem på nettet. I Khomeinis skrifter han åbent godkender ifølge sharia, for muslimer at have sex med dyr, for at tvinge sig selv på og voldtage kvinder og seksuelt overfald selv babyer. (Det var det der var Kotyme i Broncealderen.)

  Ayatollah Khomeinis voldtægt af en lille 4-årigt barn
  Et uddrag fra ‘Hal Ataaka Hadith ur-Raafidah’ af den nu afdøde Sheikh Abu Mus’abaz-Zarqaawi ( omtalt her)

  “Forfatteren af ​​bogen» For Allah, så for Historie “[1] nævner os en begivenhed, der fandt sted for hans øjne, da al-Khomeini [2] blev der bor i Irak, og var på besøg hos en iransk person ved navnet på Sayyid Sahib.

  Han siger: “Sayyid Sahib var glade for vores besøg, og vi ankom til hans hus omkring tidspunktet for Dhuhr. Så han forberedte os, en overdådig middag, og tilkaldte nogle af hans slægtninge, som kom for at se os, og huset blev overfyldt i fejringen af ​​vores tilstedeværelse.

  Sayyid Sahib anmodede os derefter om, at vi bruger denne aften i sit hjem, som Imam Khomeini havde aftalt. Da det blev nat tid, fik vi vores aftensmad, og gæsterne ville tage Imamen hånden og kysse den, og de ville stille ham spørgsmål, med ham at besvare deres spørgsmål.

  Når det var tid til at sove, havde gæsterne alle forladt, bortset fra beboerne i huset. Al-Khomeini lagde sine øjne på en ung pige, der, på trods af at hun kun var fire eller fem år gammel, men var meget smuk.

  Så Imam anmodede hendes far, Sayyid Sahib, at han vil tilbringe natten med hende for at nyde hende. Hendes far gik lykkeligt med til aftalen, og Imam al-Khomeini tilbragte natten sammen med pigen i sine arme, og vi kunne høre hende råbe og skrige [gennem natten] ‘. “

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.