Svensk stats-tv: Lars Vilks var ‘kontroversiel’, fordi han fornærmede muslimer

Det er svært at have andet end foragt for det svenske licensmedie SVT, der mener, at man er en ‘kontroversiel kunstner’, hvis man vover at tegne Muhammed. Lars Vilks var ikke kontroversiel. Det er de muslimer, der nu jubler i kor over Vilks’ død, mens de smægter sig i Vestens vantro goder, der er kontroversielle.


Se også Arabiske Imad Khariro fra Slagelse i Luksusfælden: “… en jobsamtale som skraldemand? Det synes jeg er meget respektløst!”

3 Kommentarer på "Svensk stats-tv: Lars Vilks var ‘kontroversiel’, fordi han fornærmede muslimer"

 1. en rettelse der bør tages: mens de “smægter” sig i Vestens vantro.
  om til: mens de “smæsker” sig i Vestens vantro. !

  Sådan vil DR og TV2 også opføre sig, + den Lillafarvede afdeling, (SF og derunder.)
  Vi andre har den Ultraviolette farve, det er faktisk den farve der ikke rigtig kan ses.
  Politisk-Tonedøvhed, kan derved sættet i forbindelse med Farveblindhed.

 2. Realiteten er jo denne: De statskontrollerede medier hetzer konstant mod masseindvandringsmodstanderne. Der bruges alle til rådighed stående midler og hetzen foregår alle årets dage.
  Så kan man jo “bare” vælge at tage kampen op. Jo da. Men det er fuldstændig nytteløst eftersom langt størsteparten af den danske befolkning jo er enig med magteliten i mantraet om at alle masseindvandringsmodstandere er racister og at “vi jo alle skal være her”, uanset hvor utopisk og idiotisk elitens projekt om den globale landsby med de vestlige lande som opsamlingspunkt for alle verdens befolkninger og kulturer, naturligvis har vist sig at være. Lige så længe denne komplet utopiske, grænseløst naive og direkte skadelige tankegang dominerer Vesten, lige så længe vil Vestens totale nedbrydning fortsætte.
  Den dag, hvor Vesten burde have indset, hvad den er ved at miste, er forlænget indtruffet. Der er stadig ingen trodsreaktion.

 3. Fordrukken taber: Efter min opfattelse, så er kamp aldrig nytteløs. Og størstedelen af befolkningen, er heller ikke enige i mantraet. De er faktisk uenige. Men de er samtidig konfliktsky. Har aldrig lært at kamp og konflikt kan være positivt.

  Heldigvis, så har Stram Kurs rykket ved mentaliteten. Journalistisk Venstreparti har fokuseret på det unge segment, som værende det, der skulle havde generet de mere end 25 millioner visninger, på SKs YouTube kanal. Men i virkeligheden, så var det familien Danmark der så med.

  Spørgsmål: nogen der ved om SVT, hyldede Lars Vilks. Hyldede ham for hans forsvar af ytringsfriheden?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.