Radio Loud: Provokationskunst er ligegyldig

Det er alligevel imponerende, at Kristeligt Dagblad (to gange), Information (to gange), Den Uafhængige, Danmarks Radio, Go’ aften Live, Ekstra Bladet, Kulturmonitor og nu Radio Loud, hvor Louds kulturredaktør Toke With taler med Marco Evaristti, har formået at omtale min performance i Polen uden at lade mig selv komme til orde.

(Jeg har ikke hørt Radio Louds program til ende, da jeg ret kort inde i udsendelsen måtte opgive at høre på Marco Evaristtis cirkusdansk, så jeg ved ikke om, Evaristti er positiv eller negativ i forhold til mit værk)


Se også Vibeke Borbjerg, tidligere DMJX-chef: Det store problem er for få “… minoriteter, handicappede og kvinder”

3 Kommentarer på "Radio Loud: Provokationskunst er ligegyldig"

  1. Send lige den video på Rumble.

  2. Det kunne jo også være at Marco Evaristti er ligegyldig?..😆😆😆😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.