Rasmus Hummelmose – medejer af mediet Den Uafhængige: – Gud hvor jeg hader DF

Kan Dansk Folkepartis politikere og vælgere trygt medvirke hos nyhedsmediet Den Uafhængige?

Når en af hovedejerne bag Den Uafhængige – Rasmus Hummelmose – der samtidig har en ledende rolle som chef hos mediet, beskriver DF’s vælgere som udviklingshæmmede – så er der al mulig grund til at tænde de presseetiske alarmer.


Se også Nyhedsmediet Den Uafhængige har et problem

2 Kommentarer på "Rasmus Hummelmose – medejer af mediet Den Uafhængige: – Gud hvor jeg hader DF"

 1. Jeg kan heller ikke fordrage DF. Det er et parti, hvis slapper-stifter undsagde Fremskridtspartiets stifter og partiformand ved at slutte sig til slapperfløjen og derefter dolke ham i ryggen- mange gange. De oprettede så deres eget parti, Dansk Folkeparti, som var et parti, der sjovt nok havde en fuldstændig modsat økonomisk politik i forhold til Fremskridtspartiets udtalte forkærlighed for libertariansk poltik, mest af alt baseret på det gamle socialdemokratiske arvegods med kollektivisme og folkeopdragelse samt bureaukrati og umyndiggørelse af den individuelle borger og hans/hendes rettigheder. Et komplet 180 graders turnaround. Så svigtede de efterfølgende Fremskridtspartiets udlændingepolitik og medvirkede til effektueringen af masseindvandringen, som vi idag alle kan bevidne.
  Derudover lader partiet til at have fået en forkærlighed for “lov og orden”-love og støtter derfor de øvrige gamle partiers ivrige arbejde for at indføre masser af nye love med masser af nye beføjelser til politi, PET, skattevæsen, andre myndigheder osv i forhold til borgerne. Efter min mening er mange DFere (men selvfølgelig ikke alle) – og deres vælgere- ikke andet end en flok sure Keld og Hilda-lyttende politistatstilhængere. Jeg synes, partiet har mistet næsten enhver føling med realiteterne og følger nu bare de øvrige partiers utopi-og politistats-dagsorden.
  Med andre ord- jeg hader også DF. Men af andre grunde end “Den Uafhængige”s medejer Hummelmose.

 2. Rasmus Hummelmose trænger til kærlighed, kulturberigelse er en mulig løsning.

  https://24nyt.dk/dansk-mand-efterlyses-for-knivstikkeri/
  Dansk mand efterlyses for knivstikkeri

  Politiet offentliggør foto af den mistænkte i forbindelse med knivoverfald i Taastrup
  København Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og signalement på den mand, som politiet mistænker for knivoverfaldet på en 34-årig mand i går på Eigveds Alle i Taastrup.
  Der er tale om den 23-årige Lukas Jamie Høstmark. Den mistænkte er ca. 182 cm høj og almindelig af bygning.

  Også i dag har København Vestegns Politi fortsat efterforskningen i sagen og ledt efter den mistænkte på flere adresser.
  ————————————————————————–
  Her er der en del der undere mig.
  Politiet og 24nyt er særdeles hurtige med at komme ud af buskan, når det er Danskere der laver lort.
  Hvad med at gøre der samme med de Abefarvede. Vi Grisefarvede Danskere føler os ilde til mode derved.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.