Stine Bosse forstår det ikke

Stine Bosse forstår ikke, at når hun understøtter udbredelsen af islamisk kultur og religiøse dogmer i Danmark, så vil islams regler også vinde indpas i eksempelvis et fitnesscenter på et dansk universitet.


Det er slet ikke ‘mærkeligt’. Det er logik.


Se også Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol underkender udvisningsdom: Abdi’erne 1 – Danmark 0

2 Kommentarer på "Stine Bosse forstår det ikke"

  1. Efter min mening en af landets absolut mest rædselsfulde mennesker. Og jeg mener forøvrigt helt sikkert at jeg så hende omtalt som dømt for korruption på et tidspunkt for nogle år siden. Nu kan jeg ikke finde omtalen mere og kan heller ikke grave oplysningerne frem. De er nok “forsvundet” fra mediebilledet.

  2. Det er da parodisk, at et bestyrelsesmedlem i mange ledende offentlige og private sammenhænge ikke kan forudse en enkel konsekvens af den udvikling, hun ellers støtter… Et sigende eksempel på den selektive blindhed, som de – antageligvis – i øvrigt kløgtige medlemmer af “eliten” rammes af, når det drejer sig om multikulturelle forhold.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.