Ekstra Bladet vil bane vejen for partier, der understøtter den muslimske masseindvandring og befolkningsudskiftningen

De seneste dage har Ekstra Bladet lagt Dansk Folkeparti og Stram Kurs i graven.

Målet er klart. Ekstra Bladet vil bane vejen for partier, der understøtter den muslimske masseindvandring og befolkningsudskiftningen.

Ekstra Bladet afholdt en ramadanmiddag få dage før seneste folketingsvalg.


Se også Migrant Crisis 2.0 INCOMING: Afghan Edition

2 Kommentarer på "Ekstra Bladet vil bane vejen for partier, der understøtter den muslimske masseindvandring og befolkningsudskiftningen"

  1. Hvad angår Dansk Folkeparti, så vil jeg give EB ret. De ER i opløsning og de ER komplet irrelevante. Og det synes jeg faktisk altid de har været, for hele deres eksistens er baseret på forræderiet mod Glistrups fremragende partiprogram, baseret på frihedsværdier, borgerrettigheder og vestlig jødisk/kristen kulturarv samt kampen mod muslimsk masseindvandring.
    Hvad angår Stram Kurs, så er EB ude i samme ærinde som de var i deres hetz mod Fremskridtspartiet og især Mogens Glistrup; en konstant 24/7/365 hetz, som de vil køre uafbrudt, nøjagtig som den amerikanske mainstreampresses hetz og løgnekampagne mod Donald Trump. Man skulle næsten tro at amerikanerne var blevet inspireret af den vellykkede hetz mod Glistrup og Fremskridtspartiet, da de lavede deres hetzplanlægning. Men nu er tiderne skiftet til det endnu værre og i stedet er man lykkedes med at blokere Stram Kurs fra at stille op. Det næste projekt bliver at fjerne Rasmus fra offentligheden og tildele ham samme skæbne som Glistrup; en lang fængselsdom og blokering fra offentlige positioner. Og det samme vil blive forsøgt med alle andre, også dem, der bare stemmer på Stram Kurs og som har lidt for meget indflydelse efter de totalitære venstreekstremisters smag. Og til gruppen “de totalitære venstreekstremister” tæller jeg også et stort antal af erhvervsledere, som i min bog har en totalitær mentalitet og et venstreekstremistisk og -aktivistisk livssyn, som direkte modarbejder deres egen stillings funktion og deres firmas tidligere positive indflydelse på samfundet.

  2. Ekstra Bladet er nu den avis som har vendt danskerne ryggen, til fordel for diverse islamister og islam.. I gamle dage turde Ekstra Bladet nemlig gøre, hvor andre tier.. I dag, er de blevet islams store forkæmper med den kriminelle Henrik Qvortrup som spydspids, betalt af den store “velfærds-licens” på din og min bekostning..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.