I USA reklamerer de venstreorienterede nyhedsmedier for coronavacciner

Mon CNN kan bringe en kritisk historie om vacciner og medicinalindustrien efter dette?

Vaccine über alles.

Se også BT’s journalist Cecilie Strømgaard Patscheider holder mikrofonen for afghansk voldtægtsmand

1 Kommentar på "I USA reklamerer de venstreorienterede nyhedsmedier for coronavacciner"

 1. CNN er et af de mange medier, der ejes af de kræfter, som prøver at påvirke verden i én bestemt retning..
  Vil lige gentage min kommentar fra forleden i denne tråd, da den passer til emnet her:
  Den kommer her:
  Jeg har lavet lidt research omkring de meget omtalte daglige “coronavirus smittetal”.
  Jeg har benyttet 540-dags perioden fra man begyndte testene sent i februar 2020 og frem til og med den 20.august i år. Hver dag udføres der et antal tests for at konkludere, hvor mange mennesker, der er smittet med covid-19. Hvis vi tager antallet af positive daglige tests andel af det samlede antal prøver, så når vi frem til et procentvist antal smittede. Herefter kan man ved hjælp af simpel hovedregning (eller en lommeregner) finde frem til hvor mange mennesker i befolkningen, der må formodes at være smittet på ethvert givent tidspunkt. Og særligt interessant her: Hvor mange der ialt har været smittede.

  Danmarks befolkning er på ca 5,8 millioner (Danmarks Statistik 2020). Der er pr 20.august 2021 udført ialt 39.784.158 tests og 321.097 af dem har været positive (tal fra TV2s hjemmeside). Pr dag vil det give følgende tal: 73.674 testede og 594 positive.
  Gennemsnitligt har 0.87 % af testene altså været positive. Lad os for nemhedens skyld runde det tal ned til 0.8%.
  Nå, men konklusionen udfra disse tal er altså:
  At den gennemsnitlige “positiv”-procent pr dag i denne 540-dages periode har været 0,8%.
  Hver dag.

  Hvis vi så overfører de 0.8% fra prøverne direkte til at 0.8% af befolkningen derfor må formodes at have været smittet hver dag, (som gennemsnittet i testene har vist), så kan vi konkludere at på landsplan må ca 46.400 mennesker have været smittet- pr dag ud af befolkningen på 5.8 millioner.
  Det giver så et samlet resultat på:

  25.056.000 smittede danskere i løbet af disse 540 dage!

  Okaaay.. det lyder jo ikke helt realistisk. Måske har antagelsen om at 0.8%-gennemsnittet kunne overføres direkte til hele befolkningen været overdrevet? Det synes jeg egentlig ikke, der er nogen grund til at antage, men lad os bare komme med en ny antagelse; at tallet kun er 0.5% pr dag; hvad når vi så frem til? Ved 0.5% pr dag er antallet af nysmittede danskere i perioden: 29.000 pr dag. Og i løbet af de 540 dage? 15.660.000 smittede danskere..
  Nå.. men så lad os prøve at forestille os at smittetallet pr dag kun var 0.2%! Altså en fjerdedel af det tal, der er fundet i prøverne. Hvad når vi så frem til? 11.600 smittede pr dag i disse 540 testdage. Og det giver så?
  6.264.000 danskere smittet med covid-19 i perioden.. altså har alle danskere været smittede MINDST én eller flere gange??!..

  Er der andre end mig, der synes at noget slet ikke stemmer her?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.