Asylbølge: 107 afghanere flytter ind hjemme hos Kristian Thulesen Dahl

De pivåbne grænser til Afghanistan får konsekvenser for Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulesen Dahl.

De seneste dage er der flyttet i alt 107 afghanere ind på asylcentret i DF-lederens hjemby, Thyregod.

“Hvis det er de rigtige (afghanere, red.), der er kommet, har vi vel en eller anden forhåbning om, at det er folk, der er hentet hertil, fordi de faktisk har hjulpet Danmark i Afghanistan, og at de derfor har en grundlæggende positiv indstilling til Danmark og de vestlige værdier,” lyder det håbefuldt fra Kristian Thulesen Dahl.

Asylcentret i DF-formandens hjemstavn har været lukket siden udgangen af 2020. Nu breder islam sig igen i den sydjyske stationsby, hvor Thulesen Dahl kobler af fra folketingsarbejdet:

“Hvis jeg er ved at luge ukrudt, når de (migranterne, red.) kommer forbi, hilser jeg selvfølgelig på dem, lige som jeg hilser på alle mulige andre,” siger Kristian Thulesen Dahl.

De mange afghanske statsborgere skal fremover bo få hundrede meter fra Kristian Thulesen Dahls hjem. Her bor han med sine tre børn og hustruen, Berit Holmgaard Olesen, der driver et jordemoderfirma fra hjemadressen.

DF’s partiformand er sikker på, at hans medborgere tager den afghanske asylinvasion med ophøjet ro:

“Jeg har altid oplevet Thyregod som en meget afslappet by i forhold til det her og afventende i forhold til, hvem der nu kommer,” siger Kristian Thulesen Dahl.

De 107 afghanske statsborgere skal i den kommende tid selv handle madvarer og andre fornødenheder i lokalområdets butikker, så der er en stor chance for, at Kristian Thulesen Dahl møder de nye muslimske naboer i Dagli’Brugsen.

Kristian Thulesen Dahl husker en afrikansk migrant fra asylcentret, der berigede lokalområdet:

“Blandt andet var der en (afrikaner, red.), der gik rundt og kiggede i folks skraldespande og ikke ville tale med folk, og det var selvfølgelig meget grænseoverskridende,” siger Kristian Thulesen Dahl og beskriver den kriminalitet, som asylansøgerne bringer til Thyregod:

“Hvis man ikke kunne finde sin cykel, så kunne det være, at den stod oppe ved centret.”

Der er ikke tradition for at vise sin utilfredshed med migranter i Thyregod:

“Mig bekendt har der aldrig været borgere i Thyregod, der har så meget som rejst stemmen. Det foregår meget stille og roligt. Sådan er borgerne generelt i sådan en lille by.”

Thyregod tiltrak sig offentlighedens opmærksomhed, da en kvindelig lærer fra byens folkeskole lod tredjeklasseelever bede til Allah.

Børnene fra Thyregod Skole blev instrueret af en afrikansk elev, der ville lære kammeraterne om islams glæder. Den muslimske elevs mor delte efterfølgende mobiloptagelser af den islamiske bøn på internettet.

Det vides ikke om, antallet af afghanske migranter i Thyregod vil stige den kommende tid.

“Vi aner ikke, hvordan de mennesker, der kommer fra Afghanistan, vil gebærde sig og være,” slår Kristian Thulesen Dahl fast.

Det er ikke helt rigtigt, hvad Kristian Thulesen Dahl påstår. Vi ved, at personer fra Afghanistan er overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne, og vi ved, at især de afghanske kvinder har en meget dårlig tilknytning til det danske arbejdsmarked.

*

Læs mere om den muslimske bøn på Thyregod Skole


Se også Dansk PEN (i min fortolkning): Den største trussel mod ytringsfrihed… er højrefløjens ytringsfrihed

3 Kommentarer på "Asylbølge: 107 afghanere flytter ind hjemme hos Kristian Thulesen Dahl"

 1. Citat fra artiklen: “Hvis det er de rigtige (afghanere, red.), der er kommet, har vi vel en eller anden forhåbning om, at det er folk, der er hentet hertil, fordi de faktisk har hjulpet Danmark i Afghanistan, og at de derfor har en grundlæggende positiv indstilling til Danmark og de vestlige værdier”. lyder det håbefuldt fra Thulesen Dahl.”
  Politikerne prøver at fremstille et billede af sig selv som forbilleder for den øvrige befolkning, som søde små lydige borgere, der prøver at leve i harmoni med de indvandrende masser. Et eksempel til efterfølgelse for den menige dansker og beskeden er at der ikke er noget at gøre, masseindvandringen er aftalt og danskerne skal bare rette sig efter dét.
  Når det så er sagt, så er udtalelsen fra Thulesen Dahl nærmest både komisk naiv og en fornærmelse imod danskernes intelligens, fordi den falder imod bedre vidende. “De rigtige afghanere”??!! De rigtige afghanere befinder sig i Afghanistan og fejrer lige nu befrielsen fra Vestens besættelse af deres land gennem næsten 20 år! Og ca 99% af afghanerne går forøvrigt ind for sharialov. Det gælder ret sikkert også de mennesker, der nu er kommet til Danmark.
  Efter min mening burde det kunne straffes, når politikere bevidst udsætter egen befolkning for terrortrusler i den skala, vi ser nu, for fremtidige angreb på danske borgere vil ganske sikkert kunne føres direkte i forbindelse med politikernes egenhændige beslutninger om denne masseindvandring, uden at adspørge befolkningen.
  Det må være dejligt at være politiker. Befolkningen kan praktisk taget ingen indsigt få i hvad de laver! Grundloven er de facto afskaffet! Og ingen politikere kan åbenbart holdes ansvarlige for nogetsomhelst, de foretager sig!.. medmindre man altså som politiker modsætter sig masseindvandringen. Så er der rigsretssag og udelukkelse fra politik osv.

 2. Jo Jo Tulleby (Thyregod) er blevet formørket.
  Bare vent til berigelserne er startet, for så er det forsent med den fredelige Tulleby.

 3. 107 afghanske velfærdsmigranter ‘tvangs’-anbragt i et mindre bysamfund som Thyregod med ca. 1300 indbyggere svarer forholdsmæssigt til at placerer ca. 100.000 af disse migranter i stor-København. Altså bare lige for at få de proportionale størrelser sat på. Enormt intet mindre !
  Det betyder et kæmpemæssigt fremmed etnisk ‘indgreb’ med hvad alt dette indebærer af gener og værre for Thyregods borgere. Det siger sig se selv at det jo ikke kan undgås at alting vil blive sat på en ‘spids’ i mange af dagligdagens helt basale situationer.
  Ja, og disse afghanske velfærdmigranter får vel også en særdeles god ‘udrustning’ i form af alle mulige fornødenheder og så sandelig velsagtens også bekvemmeligheder som f.eks. nye smartphones, elektroniske gadgets, legetøj til de mange børn. Måske stiller myndighederne eller andet ‘godtfolk’ som venligboer også ligefrem køretøjer til alle de stakkels muslimske velfærdsmigranter, der kun har et for øje, nemlig at få del i den danske velfærdsstats mange goder…
  Kristian Thulesen Dahl stikker simpelthen sine egne bys borgere blå i øjnene med den totale bundløse naivitet han giver udtryk for: “De har faktisk har hjulpet Danmark i Afghanistan, og at de derfor har en grundlæggende positiv indstilling til Danmark og de vestlige værdier”
  At disse politisk korrekte ord kommer direkte ud af munden på det parti, DF, der oprindeligt stod på vagt og bekymrede sig for Danmarks fremtid for det danske folk må vel ret beset opfattes som det fuldstændige paradoks og selvmodsigelse i hvad dette parti egentlig står for i værdier.
  Taberne i alt det her bliver som vanligt byens borgere og lokal befolkningen. Igen igen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.