Tidligere justitsminister Søren Pind afgør Messerschmidt-sagen: Han er skyldig!

I et forsøg på at redde sin barndomsven – byretsdommer Søren Holm Seerup – har forhenværende justitsminister Søren Pind lanceret en internetafstemning, der skal afgøre om, Morten Messerschmidt er skyldig i svindel.

Søren Pinds nære ven og folkeskolekammerat, Søren Seerup, er blevet beskyldt for at være inhabil, fordi han offentligt har udtrykt mishag mod Dansk Folkeparti og Morten Messerschmidt. Søren Holm Seerup har efterfølgende idømt Messerschmidt en betinget fængselsstraf.

En overvejende stor del af Søren Pinds følgere på Twitter mener, at Morten Messerschmidt er skyldig.

Derfor bruger tidligere justitsminister Søren Pind lige nu sin afstemning som en slags argument for, at hans dommerven ikke er inhabil.

Danskerne får de politikere, de fortjener.


Se også Pensioneret veteran-major Leif Dalby-Frandsen kritiserer MSM: Skal de 180.000 mand i den afghanske hær ikke også have asyl?

2 Kommentarer på "Tidligere justitsminister Søren Pind afgør Messerschmidt-sagen: Han er skyldig!"

  1. “Inklusive angreb på en navngiven dommer”- Søren Pind (og Ekstra Bladet igår med en lignende ordlyd på forsiden af deres avis) lyder som om DF fuldstændig umotiveret og urelateret verbalt har angrebet en dommer for noget, som ikke vedkommer dem. De glemmer bare behændigt baggrunden..

  2. Den “meget larm” kommer altså også fra Advokatrådet, der har kritiseret dommeren. Så stik like piben ind, Pind.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.