15-årig pige blev gruppevoldtaget i et skur af tre udlændinge – den fjerde filmede voldtægten

Fire udlændinge skal i fængsel i henholdsvis to år, tre år og tre og et halvt år. Det er dommene, fordi de på skift har voldtaget en 15-årig pige i et skur ved Sofiendalskolen i Haslev natten mellem 1. og 2. maj 2020.

De dømte i sagen er 18-årige Azad Manla Ali, 20-årige Saleh Mohamad Hoso, 20-årige Arian Khan og 20-årige Tobias Vorm (som set på ovenstående billede fra venstre).

18-årige Azad Manla Ali (der laver pistoltegn på billedet, red.) fik tre års fængsel og blev udvist af Danmark for bestandig. Azad Ali kom til Danmark fra Syrien i 2016. Azad Manla Ali er tidligere straffet for vold og legemsangreb.

Saleh Hoso fik treethalvt års fængsel, men slap for udvisning. Arian Khan fik tre års fængsel. Han blev heller ikke udvist. De to mænd har sandsynligvis dansk indfødsret – formentlig som bipersoner på lovforslag i folketinget. 

Tobias Vorm er af medierne blevet beskrevet som “dansker”. Navnet er officielt Tobias Vorm. Han er søn af Tanya Vorm og kurderen Nihat Tüfekcioglu. På nettet kalder faren sig Nihat Vorm Tüfekcioglu.

Tobias Vorm Tüfekcioglu fik to års fængsel og blev løsladt på stedet, da han har siddet varetægtsfængslet 16 måneder. Udover medvirken til voldtægten blev Tobias Vorm Tüfekcioglu dømt for besiddelse af børneporno.

Mændene erkender, at tre af dem havde sex med pigen. Den fjerde filmede sexakten. De tre mænd har i retten fortalt, at der var tale om sex med samtykke.

Pigen blev kort efter voldtægten undersøgt på Center for Voldtægtsofre på Rigshospitalet. Her konkluderede man, at den 15-årige pige havde underhudsblødninger, blødte fra underlivet og havde mærker efter slag i ansigtet.

Ifølge pigens mor, der vidnede i Østre Landsret, har pigen store psykiske mén efter voldtægten. Pigen har posttraumatisk stress. Hun lider af angst, og hun går fortsat i traumeterapi. Familien har desuden været nødt til at flytte fra Haslev.

*

Journalist Jessica Skovmose fra TV 2 Øst har skrevet udførligt om voldtægten her. Jessica Skovmose udelader af uvisse grunde navnene på de dømte. Normalt omtaler danske medier dømte ved navn, hvis straffen er på minimum ét års ubetinget fængsel.

*

Giv Nej til islam i Danmark en vælgererklæring


Se også Skolelærer Kim Scherers Larsen vil nuancere synet på Taliban: ‘De ser jo ikke sig selv som onde, de er jo en befrielseshær’

2 Kommentarer på "15-årig pige blev gruppevoldtaget i et skur af tre udlændinge – den fjerde filmede voldtægten"

  1. Et billede på både nutid og fremtid, hvis den nuværende udvikling fortsætter.

  2. Disse store kulørte kriminelle ‘drenge’ ligner nogen der er pillet direkte ud af de stenkastere, urostiftere mm. man ser i GAZA striben. De er sådan nogle der ‘følger’ med når man nærmest ubegrænset bliver ved med at lukke uhæmmet ind fra alle de såkaldte ‘shithole-countries’ som de er migreret fra. Sådan nogle hårdkogte urostiftere følger nok også helt naturligt med det for offentligheden ukendte antal ‘hjælpere’ som får opholdstilladelse i det uendelige fra Afghanistan i Danmark. Men venstrefløjen har jo som sit klare mantra at skulle redde hele verden uanset hvem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.