Skandaløs retssag: Var Morten Messerschmidt dømt på forhånd, da han satte sig foran byretsdommer Søren Holm Seerup?

Byretsdommer Søren Holm Seerup har afsagt en hård dom over DF-profilen Morten Messerschmidt.

Meget tyder på, at dommer Seerup havde afsagt sin personlige dom over Dansk Folkepartis næstformand – allerede inden Morten Messerschmidt satte sine fødder i retslokalet.

En gennemgang af dommer Søren Holm Seerups ageren på de sociale medier i tiden før retssagen mod Messerschmidt afslører et politisk had til både DF-næstformanden og hans parti.

I sommeren 2020 skriver DF-kritikeren Jarl Cordua et barsk indlæg i Berlingske.

“Messerschmidts reaktionære skolepolitik har næppe klangbund hos vælgerne,” lyder den negative overskrift.

Morten Messerschmidt bliver anklaget for ikke at appellere til vælgerne med sin politik.

Dagen inden er Morten Messerschmidt blevet udnævnt til næstformand i Dansk Folkeparti. DF-kritikeren Jarl Cordua beskriver Messerschmidt i hånlige vendinger. Morten Messerschmidt er ifølge Jarl Cordua ‘reaktionær’.

Der er tale om et særdeles negativt sprogbrug, og Morten Messerschmidt påklistres mærkater som ‘stiv’, ‘umoderne’ og ‘ufleksibel’. Messerschmidt er ifølge Cordua en ‘reaktionær’ politiker, der ikke vil omstille sig til den moderne og energiske nutid.

Jarl Cordua lægger et link til sin Messerschmidt-kritik på Facebook.

Byretsdommer Søren Holm Seerup giver sin opbakning til nedrakningen af Morten Messerschmidt. Den erfarne retsformand sender et ‘like’ på Facebook, og Søren Holm Seerup viser dermed sin personlige afsky mod DF’s nyudnævnte næstformand.

Et år senere tager Morten Messerschmidt plads i Retten i Lyngby – foran dommeren Søren Holm Seerup, der skal afgøre folketingspolitikerens skæbne. Det bliver til en betinget fængselsdom og en kæmperegning for retssagen.

Mange danskere vil mene, at en dommer er inhabil, hvis vedkommende gentagne gange har ytret sin personlige holdning om den person, der sidder på anklagebænken foran dommeren.

Hverken Søren Holm Seerup eller Retten i Lyngby finder det problematisk, at den øverste dommer i en retssag nærer et politisk had til Morten Messerschmidt.

Søren Holm Seerup og DF-kritikeren Jarl Cordua er forbundet gennem deres fælles ven – tidligere justitsminister Søren Pind. 52-årige Søren Holm Seerup har gået i folkeskole med Søren Pind i den bornholmske landsby Østermarie. Senere mødes Søren Pind og Jarl Cordua på Bornholms Gymnasium, hvor de begge bliver politisk aktive i Venstres ungdomsafdeling.

Retsformanden Søren Holm Seerup er i den grad rundet af de samme negative holdninger til Dansk Folkeparti som den politiske kommentator, Jarl Cordua.

Søren Holm Seerups negative tilkendegivelser, der er rettet mod Morten Messerschmidt og DF, viser sig at være massive.

Museumsinspektør Jakob Seerup – lillebror til byretsdommer Søren Holm Seerup – der beskylder Dansk Folkeparti for at være et “nationalsocialistisk parti”.

I sommeren 2020 går dommer Søren Holm Seerups lillebror, Jakob Seerup, på de sociale medier og håner Morten Messerschmidt.

Han beskriver Morten Messerschmidts debatform og opførsel i folketinget som ‘absurd’, og Jakob Seerup kalder DF’erens retorik for ‘et nyt lavpunkt’.

Dommer Søren Seerup deltager i den tilhørende debattråd, og han sender såkaldte ‘grine-smileys’ til de indlæg, der eksempelvis sammenkæder Morten Messerschmidt med udtrykket ‘tågehornet’.

Der er tale om ren politisk hetz mod Morten Messerschmidt. Byretsdommer Søren Holm Seerup deltager i den politiske mudderkastning ved at sende flere holdningsladede Facebookikoner – også kaldet ‘emojis’.

I forbindelse med en EU-afstemning i december 2015 er byretsdommerens DF-kritiske lillebror på spil igen. Denne gang opfordrer Jakob Seerup, der arbejder på Bornholms Museum, til, at man undlader at stemme på Dansk Folkeparti.

Budskabet er, at en stemme på Dansk Folkeparti kan ende med at give de indvandrerkritiske folketingspolitikere regeringsansvaret i Danmark.

Byretsdommer Søren Holm Seerup sender et ‘like’ og ‘tommelfinger op’ til lillebrorens DF-advarsel. Seerup-brødrene deler en indædt modstand mod Dansk Folkeparti.

Søren Holm Seerups lillebror har tidligere kaldt Dansk Folkeparti for et ‘nationalsocialistisk parti’, og Jakob Seerup sammenkæder dermed Morten Messerschmidt og hans partifæller med Adolf Hitlers forhadte naziregime, der stod bag et folkemord på millioner af jøder.

Der tegner sig et billede af en byretsdommer ved Retten i Lyngby, der sender klare politiske signaler og tilkendegivelser.

Retsformand Søren Holm Seerup glæder sig, når Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti bliver omtalt i negative vendinger. Den selvsamme byretsdommer uddeler senere en betinget fængselsstraf til Morten Messerschmidt.

Spørgsmålet melder sig nu. Var Morten Messerschmidt dømt på forhånd, da han satte sig foran byretsdommer Søren Holm Seerup?

*

Læs mere om byretsdommer Søren Holm Seerup, der fryder sig over Morten Messerschmidts politiske nedtur.


Se også Aminata Amanda Corr om Nørrebro Pride ’21: ‘Hvis du er hvid og/ eller heteroseksuel vil du blive nægtet adgang’

3 Kommentarer på "Skandaløs retssag: Var Morten Messerschmidt dømt på forhånd, da han satte sig foran byretsdommer Søren Holm Seerup?"

  1. Med de holdninger Søren Holm Seerup giver udtryk for, burde han ikke dømme nogen overhovedet. Han skal fyres.

    • Der er rigtig mange der burde fjernes og det omgående. Hele appanasset er faktisk en flok svindlere der Fråser med skatteborgenes penge. Nasse Nasse.
      Dommere og terroristsympatisører står last og brast, for at knække venligsinede nationale bevidste Danskere. ( PLFP Anegrethe in mente ): De er Inhabile hele lortet.
      Hvor da fanden kan man få autoritetstro over for myndighederne, der kun består af en flok RØDE knoldsparkere, og Sexgale politikere. ??

  2. Han syntes åbenbart ikke, han skulle erklære sig selv inhabil i sagen, som en person med sans for retfærd, fair justits, moral og etisk fornemmelse ville have gjort.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.