Taliban vil snart udråbe Afghanistan som islamisk emirat

Vil det sige, at Thomas, Brian, Kim, John, Steen, Mikkel, Thorbjørn, Anders, Casper, Mark, Morten, Jens, Sonny, Christian, Anders, Christian, Jesper, Henrik, Jacob, Dan, Sebastian, Benjamin, Jacob, Mads, Martin, Andreas, Steffen, Michael, Rune, Kenneth, Simon, Sophia, Martin, Jonas, Erik, Jimmi, Simon, Mikkel, Jørgen, Samuel, Alexander, Jacob og René døde forgæves, fordi politikere og eksperter foregøglede os, at vi kunne ændre noget som helst i Afghanistan?

Journalist Manne Scheef skriver i Ekstra Bladet om Talibans fremmarch i Afghanistan.

*

Se også Radikale Kristian Hegaard forlader Folketinget på grund af krænkende adfærd: “… han har været et klamt svin længe.”

6 Kommentarer på "Taliban vil snart udråbe Afghanistan som islamisk emirat"

 1. Én måned. Det var alt, hvad der skulle bruges, så var landet brudt fuldstændig sammen igen.
  Måske har USA nu lært at man aldrig skal prøve at ændre på tingenes tilstand i Afghanistan?
  Og hvad har vi lært????.. alle de danske soldater, der døde dernede, er døde forgæves og når de er kommet levende hjem, så har de kunnet se Islamisk Stat-flaget vaje fra vinduerne i de boligblokke, hvor der er mange muslimer, her i deres hjemland.. samtidig med at muslimerne lige nu fejrer de vestlige styrkers fiasko i Afghanistan og genindførelsen af en bestialsk sharia- igen.
  Vi har valget mellem unyttig evig krig eller at overlade landet til militant islam. Lose-lose, som man kalder det i erhvervslivs-sprog.

 2. Taliban tages imod som helte i hovedstaden Kabul af det afghanske folk – helt aktuelt:
  Se her: https://twitter.com/Dykaren21/status/1427031143996665866

 3. Samtidig udtaler Jakob Ellemann-Jensen at “Krigen i Afghanistan har ikke været forgæves”.. en utroligt provokerende udtalelse og en ufattelig, kæmpemæssig hån mod familierne til de danske soldater, der er døde i Afghanistan, selvom det sikkert er ment som en støtte. Problemet er bare at det er en faktuelt falsk udtalelse. Hvis manden virkelig synes at indsatsen ikke har været forgæves, så synes jeg, han skal iagttage udviklingen i landet det kommende år og tage ved lære.. det har vi andre gjort for mange årtier siden.
  Jeg kan ikke se Ellemann-Jensen som en person, der hverken nu eller på noget tidspunkt i fremtiden er eller vil blive egnet til offentligt embede. Og det samme gælder for praktisk taget samtlige andre, der har indflydelse i det nuværende politiske landskab..

 4. Skal det ske, er det i hvert fald en fordel, at det sker hurtigt, for at umuliggøre “evakuering” af for mange afghanere samt uden langtrukken konflikt hurtigt oprette en ny, forseglet orden, der minimerer videre udstrømning.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.