Den kendte erhvervsmand Martin Thorborg vil ikke have islamkritiske kunder: ‘Farvel og tak’

Iværksætteren Martin Thorborg blev kendt som manden, der grundlagde internetportalen Jubii – en populær søgemaskine til internettet, før Google så dagens lys.

Nu viser den stenrige Martin Thorborg, der er direktør for regnskabsfirmaet Dinero, andre sider af sig selv.

Martin Thorborg lægger et foto op på Facebook af sig selv og sin muslimske medarbejder, Sana Abbas, der kommer fra Pakistan.

Sana Abbas har været ansat som online-bogholder i Martin Thorborgs firma i cirka seks år. Den tørklædeklædte kvinde opretholder den muslimske kultur i Danmark, og hun er forlovet med en arabisk indvandrer fra Libanon.

Den shariaklædte medarbejder antænder straks en Facebookdebat om lovreligionen islams indflydelse i offentligheden – samt på de danske arbejdspladser.

Den administrerende direktør, Martin Thorborg, angriber omgående alle islamkritikere i kommentarsporet, og Thorborg lovpriser sin tørklædeklædte pakistanske medarbejder:

“Hun (den muslimske kvinde, red.) er en af mine absolut mest cool og dygtige medarbejdere,” skriver Martin Thorborg og erklærer, at en islamkritiker i kommentarsporet på Facebook “med al sandsynlighed ikke når hende til sokkeholderne”.

Martin Thorborg ophøjer en muslimsk medarbejder og begår samtidig karaktermord på sine islamkritiske debatmodstandere.

En kunde i Martin Thorborgs regnskabsfirma erklærer, at han agter at opsige samarbejdet med virksomheden, fordi Thorborg åbenlyst reklamerer og ophøjer den kvindefornedrende religion islam.

“Så skifter jeg så regnskabsprogram dags dato,” erklærer kunden. Han får prompte et nedladende svar fra Martin Thorborg:

“Jamen så farvel og tak da,” fnyser Martin Thorborg.

Bundlinjen er, at Martin Thorborg hellere vil forsvare islam – end beholde de betalende kunder, der finansierer firmaejerens overklasseliv i det såkaldte ‘whiskybælte’ nord for København.

Martin Thorborg får straks opbakning fra den muslimske kvinde, Natasha Al-Hariri, der er direktør for ungdomsafdelingen i Dansk Flygtningehjælp. Natasha Al-Hariri er født i Libanon, og hun viser sig ikke uden islamisk tørklæde.

“Hej Martin (Martin Thorborg, red.) og Sana (Sana Abbas, red.) I ligner et stærkt makkerpar! 🤙🏽“ jubler muslimske Natasha Al-Hariri, der elsker, at islam fylder mere og mere i danske firmaer.

Svaret fra den multikulturelle erhvervsprofet lader ikke vente på sig:

“Natasha Al-Hariri, det er vi!” svarer Martin Thorborg.

Martin Thorborg er billedet på en gennemgående tendens i det danske erhvervsliv. Her omfavner virksomheder masseindvandringen og de åbne grænser, fordi de regner med, at de mange migranter udgør en billig arbejdsstyrke i fremtiden, der kan hjælpe med at skabe profit på bundlinjerne.

Samtidig er virksomhedslederne ligeglade med islamisk dominanskultur, ghettokriminalitet og religiøse kulturkrav i Danmark. Integrationsproblemerne er afgrundsdybe, og danskerne betaler hvert år en milliardregning for den kuldsejlede ikke-vestlige indvandring.

Den muslimske migration fra Stormellemøsten og Afrika – og de medfølgende problemer – bekymrer ikke stenrige firmaejere som Martin Thorborg – her tæller kun pengene på kontoen.

51-årige Martin Thorborg er, ligesom mange andre erhvervsspidser, flygtet fra alt, der minder om multikultur og islam i sit privatliv.

Martin Thorborg bor på Strandvejen i Nordsjælland, hvor Danmarks absolut rigeste mennesker bor. Den kendte iværksætter har købt et palæ, der har en fænomenal havudsigt over Øresund. Den store pragtvilla har tidligere været ejet af fodboldmillionæren Brian Laudrup.

Her kan Martin Thorborg være i fred for muslimske indvandrerbander og de betændte ghettoområder.

Den absolutte elite i Danmark omfavner islam og masseindvandringen, hvis det kan fylde deres lommer. Den jævne dansker må så døje med gadevolden og regningen for de sociale ydelser, der tilflyder indvandrermiljøet.

Hvis udviklingen skal vendes. Så skal kunderne vende ryggen til islamofile firmaejere som Martin Thorborg, der undergraver danske værdier i selvberigelsens navn.

*

Hvis flere af Martin Thorborgs kunder ønsker at opsige deres kontrakt, kan det ske her:

Telefon: 4074 4209

E-mail: martin@thorborg.dk

*

Se også Første skoledag på Tingbjerg Skole: #Befolkningsudskiftning

6 Kommentarer på "Den kendte erhvervsmand Martin Thorborg vil ikke have islamkritiske kunder: ‘Farvel og tak’"

 1. rent hykleri😬

 2. Det fleste virksomheder er kollaboratører, Hvad gjorde man ved den slags under WW2.
  Man fjernede dem.!

 3. Har aldrig kunnet fordrage den højtråbende og opblæste personage. Han er et godt billede på hvad der er galt i den vestlige verden idag.

 4. Typisk billede af en af disse selvberigere som hylder den i’SLAM’istiske kultur og nærmest bilfalder den masseindvandring fra tredje verdens lande til det rige verdslige vesten.
  Det er snart ikke til at holde ud og skulle sidde se disse iscenesatte multi-kulti-happenings fra erhversspidser etc. som omfavner disse fremmede kulturberigere helt vildt meget.
  Hun – pakistaneren med sharia tørklædet er simpelthen bare lige den bedste – og så er alle andre alm. danskere bare alle de ugidelige og dovne, der bor udenfor rigmandsghettoerne, og ikke er i stand til andet end at sidde at ‘suge den af på labben’.
  Det eneste der er vigtig for den ultra liberale globalist som Martin Thorborg er at nedbryde de nationale grænser arb-makeds mæssigt set som han kan få den billigste og ‘bedste’ arb.kraft et eller andet sted ude i den tredje verden. I dette tilfælde PAK’istan.
  Mange af disse erhversspidser lever livet trygt og bekvemt i lukkede rigmandsghettoer med patruljerende vagter, der i stigende grad, også stammer fra de kulturberigende lande.
  Ret beset er han vel stort set ligeglad med Danmark og dens befolkning(det danske folk).
  Ussel ‘dinero'(penge på spansk) er hans firmas metoder.
  Martin Thorborg er er stor-brovtende brushoved, der kun tænker i egen vinding.

 5. Martin “Yahoo!-kopist” Thorborg har mindreværdskomplekser over, at han aldrig er blevet accepteret af “the old rich”. Derfor har han valgt at blive PK i stedet for.

 6. Det går muntert til, når de radikale politikere fester. I sin komiske bekendelse fortæller Kristian Heegaard, at han i hvert fald to gange har drukket sig så svinefuld, at han ikke kan huske, hvad han foretog sig. Men samtidig siger han, at hans handlinger – som han altså ikke kan huske – strider mod hans ”værdier”! Hans parti håber dog, at ”Kristian” vender tilbage, og partiformand S.C. Nielsen ville selv med viden om hans bedrifter have gjort ham til minister.
  I New York er guvernør Andrew Cuomo også gået til bekendelse og gået af. Det er ham, der er anklaget for at have sendt flere tusinde svagelige ældre mennesker i døden på plejehjem. Han var i 2020 på tale som Det demokratiske Partis præsidentkandidat og blev af partiets villige medier fejret som en ny Messias. Nu har han holdt en afskedstale, som var endnu mere komisk og vammel end Heegaards. Cuomo forsikrede grådkvalt, at han elsker alle i New York, så det må jo også omfatte alle dem, der døde på plejehjem efter hans ordre.
  Fælles for det umage par Heegaard og Cuomo er den råddenskab, der har angrebet det politiske liv, medierne og kultureliten. Her gælder hæmningsløs selvudfoldelse. Og når de bliver afsløret, flæber de og beder om nåde. De er repræsentanter for en dødssyg civilisation, der er i galoperende moralsk opløsning.
  —————————————————————-
  Trump 2022 er den eneste løsning i USA. Udradering af De Radikale er løsningen for Danmark

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.