Venstreorienterede censurerer Facebookopslag om overfald på tidligere BZ’er på Blågårds Plads

BZ’eren Martin DeYoung / Martin Fjong er blevet overfaldet på Blågårds Plads (Martin DeYoungs tidligere samlever kalder det et drabsforsøg). Overfaldsmændene er med overvejende sandsynlighed lokale muhamedanere.

Sagen er interessant på mange planer. En BZ’er og venstreekstremist er blevet offer for vold med forbindelse til den masseindvandring, som den pågældende har kæmpet for i årtier. I mangel af et bedre ord kan man kalde det ironisk.

Desuden er det interessant at se den berøringsangst, der hersker blandt venstreorienterede og venstreradikale i kølvandet på overfaldet. Venstreradikale Mads Bjerre Mouritzen / Mads Shamrock skrev først et opslag på Facebook, hvor han adresserede indvandrervinklen. Det har han nu slettet.

I stedet problematiserer han i en tråd til et andet opslag de “fascistiske møgsvin”, der står bag overfaldet. At en venstreradikal omtaler lokale muhamedanere som “fascistiske møgsvin” er alt andet lige et forsøg på at lægge et røgslør ud over de faktiske omstændigheder.

Socialdemokraten Søren K. Villemoes, der er journalist på Weekendavisen, har tilsvarende slettet et opslag om overfaldet på sin Facebookprofil. Søren K. Villemoes kunne ikke magte debatten, da nogle højreorienterede – GYS – gav deres besyv med i debatten.

Venstreradikale Anders Uldal Bessing holder fanen højt blandt de venstreorienterede og opfordrer til, at man – som det er normen på de kanter, når indvandrere begår alvorlig kriminalitet – tier overfaldet på Martin Fjong DeYoung ihjel.

Laila Hansen efterlyser Mads Bjerre Mouritzens nu slettede Facebookopdatering om Elefanten i rummet.
Mads Mouritzen omtaler lokale muhamedanere fra Nørrebro, der med stor sandsynlighed stod bag overfaldet på Martin Fjong DeYoung, som “fascistiske møgsvin”. Et forsøg på at lægge røgslør over de faktiske begivenheder fra Mads Bjerre Mouritzens side.

Søren K. Villemoes har også været ude at slette en Facebookopdatering om overfaldet på Martin Fjong.

Venstreradikale Anders Bessing opfordrer til, at man slet ikke skriver noget om overfaldet.


Se også 58-årig i livsfare efter overfald på ‘Enhedslistens hjemmebane’: ‘Elefanten i rummet, ingen tør tale om’

2 Kommentarer på "Venstreorienterede censurerer Facebookopslag om overfald på tidligere BZ’er på Blågårds Plads"

  1. Ganske som forudsagt. Så venter vi bare på om muslimerne mener at der skal yderligere straf end de ydmygende tilbagetrækninger af opslag..🙄🙄🙄 Under alle omstændigheder så er det helt klart, hvem der har bukserne på. Ned på knæ, dhimmier!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.