DR-journalist Merle Strand Banggaard fik job hos De Radikale: Jeg er glad for, at afghanerne kommer til Danmark

Det er en kendt sag, at mange af DR’s journalister bruger deres job til at fremme egne politiske holdninger, mens danskerne betaler licensregningen.

Her er det en kvindelig journalist, der har været ansat på Danmarks Radio ad flere omgange. Hun får efterfølgende et job som ledende redaktør og politisk rådgiver hos Det Radikale Venstre.

Derfor er det næppe en stor overraskelse, at journalisten Merle Strand Banggaard er lykkelig og glad, da det kommer frem, at der er indgået en politisk aftale, der skal sikre asyl og opholdstilladelser til en gruppe borgere fra Den Islamiske Republik Afghanistan.

“Det her – det gør mig så glad,” jubler Merle Banggaard.

Det handler om nogle afghanere, samt deres ægtefæller og børn, der har været ansat hos de danske myndigheder og militær i Afghanistan, hvor hele 99,7 procent af befolkningen er muslimer.

Og det passer journalisten Merle Banggaard godt, at de danske grænsebomme bliver åbnet for den muslimske indvandring.

“Det var også det mindste,” slår Merle Banggaard fast og understreger, at det er danskerne, der skylder afghanerne “en tak” for hjælpen.

For år tilbage producerede den daværende DR-journalist, Merle Banggard, en dokumentarudsendelse, der handlede om en identisk problematik – bare i et andet islamisk land.

“Et emne som har fyldt meget i mig, da jeg tilbage i 2014 lavede en P1 Dokumentar om samme emne bare med tolke fra Irak,” lyder det fra Merle Banggaard.

I dag ved vi, at DR-journalisten Merle Strand Banggaard havde egne holdninger i klemme i radioudsendelsen om de irakiske militæransatte.

35-årige Merle Strand Bangaard kommer til DR i 2012, hvor hun igennem tre et halvt år arbejder med alt fra letbenet journalistik i Aftenshowet til mere tunge dokumentarprogrammer.

Efter en kort ansættelse hos TV 2 Nyhederne vender Merle Banggaard tilbage til DR’s nyhedsafdeling, hvor hun bliver redaktør og blandt andet dækker Trumps valgsejr.

Herefter bliver den kvindelige DR-redaktør ansat hos sine politiske meningsfæller – Det Radikale Venstre.

“Nu havde jeg et behov for at kæmpe for en sag (De Radikales politik, red.) og se et større formål med mit arbejde,” fortæller Merle Banggaard om det politiske job.

Merle Banggaard lander jobbet som ledende redaktør hos De Radikales partikontor på Christiansborg. Den tidligere DR-nyhedsjournalist er chef for den daværende partileder Morten Østergaards sociale medier under valgkampen i 2019.

Det er også Merle Banggaard, der foreviger Morten Østergaard, da han rejser rundt og skaffer muslimske stemmer i ghettoområderne Mjølnerparken, Gellerupparken og Vollsmose.

Som en tilføjelse skal det nævnes, at journalisten Merle Banggaard selv har gået på et gymnasium, der ligger i Vollsmose-ghettoen. Hun har derfor fået et nært forhold til de muslimske parallelsamfund.

Morten Østergaard må forlade topposten i Det Radikale Venstre, da det kommer frem, at partilederen står bag flere seksuelle overgreb på politiske kollegaer samt unge kvindelige partimedarbejdere

Merle Banggaard forlader jobbet hos Det Radikale Venstre omkring fem måneder før, sexskandalerne rammer Morten Østergaard.

I dag er Merle Banggaard ansat som redaktionschef i et tv-produktionsfirma, der blandt andet leverer dokumentarprogrammer og ‘Aftenshowet’ til Danmarks Radio.

Der er tale om enorme millionkontrakter, der veksles til licenskroner.

Så efter en afstikker til Det Radikale Venstre på Christianborg har Merle Strand Banggaard ikke sluppet tilknytningen til DR og de mange licensmilliarder.

Det er dybt kritisabelt, at DR lader journalister, der kan betegnes som politiske aktivister, producere tv og radio til danskerne. Det magtfulde licensmedie kan IKKE hævde, at problemet med ‘de røde lejesvende’ er væk.

“Tak Danmark,” lyder det fra Merle Banggaard, da en gruppe afghanske asylansøgere sikres ophold og familiesammenføring i Danmark.

*

Se også Christiania samlet mod indvandrerbander efter drab: “Christiania for christianitter først og fremmest..”

2 Kommentarer på "DR-journalist Merle Strand Banggaard fik job hos De Radikale: Jeg er glad for, at afghanerne kommer til Danmark"

 1. Hele den her medie- og magtstruktur er så ufattelig sammenspist og begrænset til de “rigtige” mennesker at det ikke er før hele systemet med betydelig statslig mediestøtte er opløst at vi kommer af med dem og deres fuldstændige ensretning af medienarrativet. De involverede slipper ALDRIG magten frivilligt.

 2. Det er ikke kun på DR, der foregår den slags politisk propaganda aktivisme, og ja selvf. for bruger betalte licens penge forstås.
  Det findes i mere end rig udstrækning også på TV2, som efterhånden er blevet Danmarks svar på det politisk korrekte CNN. I alt fald deres nyheds kanal: TV2 News. Hvis man ikke lige er venstreorienteret, kulturradikal eller en super liberal globalist, så er denne kanal efterhådenen uudholdelig at tune ind på.
  TV2′ dækning af hele Afghanistan krigs-hjælper problematikken ‘stinker’ i den grad også af politisk aktivisme.
  En etnisk set ikke dansk politisk aktivistisk ¨journalist¨/korrespondent:
  Simi Jan er nærmest ‘edderkoppen’ i alt det ‘spin(d)’ der foregår omkring at få så mange afghanske-krigs-hjælpere til Danmark som overhovedet muligt.
  Hun sidder med sin smartphone og kommunikerer med et hopetal af mere eller mindre tvivlsomme af de såkaldte ‘hjælpere’ til de nu forhåndenværende danske soldater dernede.
  Simi Jans øjne er altid fuldstændigt tårevædede(følelsesporno) over hele situationen med de tolke og mm. som vel kan sidde og ‘sammenstrikke’ den ene mere usandfærdige beretning efter den anden om hvor slet de har det og endnu. Hvori ligger den neutral og objektive vurdering så lige i dette ? Hvis man næsten kun bruger den samme politiske aktivisme under hver gang der skal rapporteres dernede fra.
  Tak for kaffe!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.