Asylfest: Venstrefløjen overbyder hinanden vedrørende import af afghanske muslimer; 20, 44, 175, 1000 afghanere skal til Danmark

Lige nu kæmper Det Radikale Venstre, Enhedslisten, SF og Socialdemokratiet om at skaffe flest afghanere til Danmark.

På halvanden uge er antallet af afghanske migranter vokset fra 20 til 175 personer.

Enhedslistens Eva Flyvholm lægger ud med ‘maksimalt’ 20 personer, der skal have asyl i Danmark.

Få dage senere forklarer udenrigsminister Jeppe Kofod, at 44 afghanere har søgt om at komme til Danmark.

“Dem skal vi selvfølgelig hjælpe,” siger Jeppe Kofod selvsikkert.

Det Radikale Venstres næstformand, Martin Lidegaard, overbyder straks. Martin Lidegaard foreslår, at 175 afghanske statsborgere skal til Danmark.

Det er værd at bemærke, at der skal lægges et betragteligt antal migranter til disse tal. De mange muslimer har nemlig krav på familiesammenføringer, når de lander i Københavns Lufthavn. En familiesammenføring udløser i gennemsnit fem opholdstillader.

“Hvis en stor del af dem (afghanerne, red.) får asyl i Danmark, så vil de også have krav på at få deres familie hertil,” siger Martin Lidegaard fra Det Radikale Venstre.

I Afghanistan er der tradition for at etablere enorme muslimske familieklaner, så politikernes asyltal skal sandsynligvis ganges med mindst fem. Så 175 afghanere kan meget vel ende med at blive næsten 1000 afghanere.

Senest har udenrigsminister Jeppe Kofod fortalt TV 2 Nyhederne, at det reelt er “flere tusind afghanere”, som venstrefløjen vil importere til Velfærdsdanmark.

Islamiseringen af Danmark kører efter en nøje tilrettelagt plan. Venstrefløjen kan slet ikke skjule sin målsætning.

Danskerne skal ALDRIG igen bakke op om krige i muslimske lande. Det vil medføre endnu flere muslimske bosættelser i Danmark.

Venstrefløjens asylfest skal stoppes!

*

Se også Simon Bünger afslører ved fejl falsk Redox-identitet: ‘Thomas Dybt Jørgensen’, agent provocateur?

4 Kommentarer på "Asylfest: Venstrefløjen overbyder hinanden vedrørende import af afghanske muslimer; 20, 44, 175, 1000 afghanere skal til Danmark"

 1. Ren overbudspolitik mht. import af tidligere afghanske ‘hjælpere’.
  Det skulle gå ca. 20 år tilbage i tiden med alle disse såkaldte ‘hjælpere’ til den danske militære tilstedeværelse i Afghanistan.
  Nu skal de selvf. ikke lide nogen nød nu da Taliban er ved at overtage landet igen igen.
  Men hvorfor skal de alle sammen så lige netop til Danmark ?
  I yderste konsekvens kunne det ende med flere tusinde afghanere i Danmark. Ellers tak !
  De må blive i deres nærområde intet mindre.

 2. Danmark skal fremtidigt ikke involveres i flere hellige krige i muslimske lande.
  Vi har jo allerede set en masse ‘medlidenheds’ konsekvenser deraf.
  Altså at dem, dvs. de lokale – der flygter fra krigshandlinger – de så kan få abnormt mange opholdstilladelser næsten uden politiske overvejelser, i de lande der er krigsførende parter i krigene i de respektive muslimske lande.
  Nu må galskaben stoppe !

 3. Det er bare fabelagtigt. 20 år i Afghanistan og med nation-building, træning af det afghanske militær og meget andet. Så forlader USA landet- og så går der 1 måned før det hele er brudt sammen og Taleban overtager igen..
  Hvorfor? Fordi sådan vil afghanerne åbenbart have at det skal være? Ellers ville de ikke støtte op om Taleban?..
  Så kan man sige: Skal vi lade dem være i fred? Snart vil Taleban styre landet igen og de forfalder til de gamle vaner med sharia, makabre offentlige henrettelser, kvindeundertrykkelse osv.. og kravene om “indgreb” vil komme. Men opfører landet sig i givet fald ikke bare i overensstemmelse med islam? Så kunne vi i stedet lancere en verdensomspændende krig mod islam. Det ville ikke blive kønt.. spørgsmålet er efterhånden om det er til at undgå. Vesten vil gå langt for at undgå sådan en altødelæggende krig- åbenbart til det punkt, hvor vi destruerer os selv for at undgå den. Og islam vinder frem ALLE vegne. Vi er mere og mere og på alle måder i defensiven.

 4. Ja, det hele virker på en eller anden måde lidt for ‘søgt’ hele situationen i Afghanistan nu: Allerede meget kort tid efter den alt dominerende militære amerikanske tilstedeværelse den ophører så er det hele ved at vende ‘Back-to-Basic’ igen, og alt kollapser…
  Og så hænger ‘lille’ Danmark på hele ‘regningen’ igen igen…og må lade sig tage betalt med en mulig hel masse afghanske ‘hjælpere’ som nu uden tvivl vil få den store gave det er at kunne opnå næsten uophørligt asyl i vores land.
  Det er absolut ikke vores ansvar hvad de vil ha’ for en styreform dernede, de ligger nu som de har redt. De har haft over 20 år til at finde ud af det nu. Nok er nok.
  Vi kan som nation ikke blive ved med at intervenere ude i den store verden hver gang der er et eller andet grimt styre, oftest muslimsk, vi ikke kan lide. Så var der jo mange lande vi kunne blive ved med at gå i krig i.
  Vi kender alt for godt konsekvenserne deraf efterhånden = masseindvandring til Danmark og Europa.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.