Eftermælet krakelerer: Bent Melchior på besøg i terrormoskéen på Grimhøjvej

Den tidligere overrabbiner Bent Melchior var æresmedlem i Dansk Flygtningehjælp, og han bakkede op om det muslimske indvandrermiljø.

Her ses Bent Melchior under et besøg i den radikaliserede Grimhøjmoskeen i Aarhus.

Til højre ses moskeens talsmand, Oussama El-Saadi, der har sagt, at han er ’neutral’ overfor de forbrydelser, som terrorgruppen Islamisk Stat har begået. Blandt andet drab og voldtægt. En lang række Islamisk Stat-terrorister havde deres gang i moskeen på Grimhøjvej i det vestlige Aarhus.

“Jeg håber, at Islamisk Stat (terrorgruppen, red.) vinder, og at vi en dag har en islamisk stat i verden,” siger Oussama El-Saadi

Grimhøjmoskeen har flere gange påkaldt sig offentlighedens opmærksomhed. Det blev dokumenteret i TV 2-dokumentaren ‘Moskeerne bag sløret’, hvordan en imam i moskeen forklarede tilhørerne, at de burde slå deres børn fra 10-årsalderen, hvis ikke børnene beder til Allah.

Senere dukker seks muslimer fra det salafistiske miljø omkring Grimhøjmoskeen i Aarhu, op på en liste over IS-terrorister i Syrien.

Det var en palæstinenser, der havde svoret troskab til Islamisk Stat, der dræbte en jødisk vagtmand foran Synagogen i København i 2015. Den selvsamme synagoge, hvor Bent Melchior var overrabbiner.

Spørgsmålet er: Gavnede Bent Melchior jødernes sikkerhed i Danmark, når han besøgte og dermed legitimerede radikaliserede islamister?


Se også Feminist Lisbeth Odgaard Damm: ‘Kulturarven og historikken bag et heteroseksuelt ægteskab er grundlæggende patriarkalsk’

3 Kommentarer på "Eftermælet krakelerer: Bent Melchior på besøg i terrormoskéen på Grimhøjvej"

 1. Det anede mig, for han var jo Centrumdemokrat sammen med Mimmi Jakobsen.

  Skide med den jøde, som har forrådt sine enge.
  Nåede han at konvertere, så han havde et ben i hver lejr. Fy Fahn

 2. Hvil i fred Melchior.
  Jeg må så sige at vi andre stadig går rundt og håber på at der fra det jødiske samfund i Danmark snart kommer en overrabbiner, der har styr på virkelighedens ikke specielt kønne realiteter.
  Bent Melchior var efter min mening en af de mange, der nægtede at se tingene i øjnene, nøjagtig ligesom et kæmpe flertal af de civile danskere og især de danske politikere, der udnyttede de muslimske trusler og terrorangreb til at indføre yderligere politistatsmetoder overfor danskerne, mens de udskammede alle, der kritiserede den uhæmmede muslimske indvandring.
  Melchior kunne efter min mening heller ikke se hvem den nye tids største trussel var. Vi må se hvad fremtiden byder på.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.