Chokerende tiltale: Palæstinensiske Saria El-Safadi snød danskerne for knap 12 millioner kroner

En ekstrem svindelsag om millioner af skattekroner har endnu engang ramt det muslimske parallelsamfund.

31-årige Saria El-Safadi er anklaget for at stå bag groft skattesvig, hvor hun har lænset statskassen for 11.950.000 kroner.

Saria El-Safadi kommer fra Libanon og har palæstinensisk baggrund. Den muslimske kvinde har arbejdet som udsendt tolk for Læger Uden Grænser, hvor hun har hjulpet mellemøstlige og afrikanske migranter på deres velfærdsrejse ind i Europa.

Saria El-Safadi har også arbejdet for Røde Kors, og hun bød velfærdsglade asylansøgere velkommen på Københavns Hovedbanegård.

Nu viser det sig, at den muslimske indvandrerkvinde, ifølge anklagemyndigheden, systematisk har unddraget den danske statskasse for et gigantisk millionbeløb .

Med den ene hånd har Saria El-Safadi hjulpet muslimske migranter ind i Danmark, mens hun på tyvagtig vis har stukket den anden hånd ned i danskernes fælleskasse. Sådan siger man tak for husly på arabisk maner.

Den formodende skatteunddragelse er foregået ved, at Saria El-Safadi ved hjælp af TastSelv hos Skat har indtastet fradrag for befordring, renteudgifter og tab på aktier og obligationer.

Saria El-Safadi har angiveligt i flere tilfælde udgivet sig for at være ansat i Skat. Herefter har den arabiske kvinde påstået overfor de involverede – der blandt andet er firmaejere – at hun som skattemedarbejder har mulighed for at slette gæld.

Politiet anklager Saria El-Safadi for at have opgivet urigtige eller vildledende skatteoplysninger på vegne af 850 personer i en periode fra 2014 til 2018.

På den måde er 12 millioner af danskernes surt tjente skattekroner blevet listet ud pengekassen af den langfingrede muslim.

Politiet mener også, at Saria El-Safadi har begået databedrageri. Fra marts til oktober 2018 har den muslimske kvinde, ifølge sigtelsen, uretmæssigt brugt andre personers NemID og nøglekort til at optage kviklån hos en række selskaber. Det er på den måde lykkedes Saria El-Safadi at få udbetalt 234.600 kroner via de ulovlige pengelån.

Ifølge sharialoven og islamisk ret bliver tyveri straffet ved at afhugge gerningspersonens hånd. Den tørklædeklædte Saria El-Safadi kan derfor prise sig lykkelig over, at den danske anklagemyndighed udelukkende benytter sig af den danske straffelov.

De danske medier og myndigheder har flere gange hyldet den svindelanklagede Saria El-Safadi som en ‘rollemodel’, der skal vise danskerne, at integrationen går godt.

I 2015 blev Saria El-Safadi indstillet til en integrationspris for sit frivillige arbejde. Den muslimske kvinde er flere gange stået frem i medierne, hvor hun har udtalt sig om integration, bandeproblemer og flygtningekrisen.

Saria El-Safadi er uddannet social- og sundhedsassistent, og hun har tidligere haft direkte kontakt til ældre danskere. Hun har senere uddannet sig til socialrådgiver. Begge jobfunktioner er populære hos migranter fra Stormellemøsten og Afrika.

Eksempelvis er Enhedslistens tidligere kandidat, Asmaa Abdol-Hamid, og hendes tyrkiske ægtemand, Erturum Erdogan, begge uddannet som socialrådgivere. Asmaa Abdol-Hamids ægtemand brugte sin uddannelse til at svindle skattekassen for fire millioner kroner, og han røg flere år bag tremmer.

Jobbet som socialrådgiver er angiveligt en attraktiv affyringsrampe for indvandrere, der vil svindle og stjæle.

Læger Uden Grænser og Røde Kors har uden besvær kunnet beskæftige den svindelsigtede Saria El-Safadi, når de danske og europæiske grænser skulle åbnes. Læger Uden Grænser har flere gange brugt den 31-årige muslim i reklame- og markedsføringssammenhæng.

“Jeg kan mærke tårerne presser sig på. De (asylansøgerne, red.) er jo uskyldige,” fortæller Saria El-Safadi i forbindelse med sin udsendelse for Læger Uden Grænser i 2016.

Efterfølgende har Læger Uden Grænser valgt at slette flere artikler om den sigtede indvandrerkvinde, der ellers har fungeret som multikulturel reklamesøjle for organisationen.

Det hele har angiveligt været endnu et stort indvandrerskuespil. Saria El-Safadi har i årevis kunnet svindle den befolkning, der lod hende bosætte sig i Danmark.

Anklagemyndigheden kræver, at Saria El-Safadi bliver idømt en tillægsbøde. Den skal være på et beløb svarende til det, Skat er blevet svindlet for – 11.950.000 kroner.

Hvem får lov at betale den millionbøde til statskassen?

*

Læs mere om den muslimske pengesvindler, Hamza Ahmad, der stjal fra danskerne under coronakrisen

4 Kommentarer på "Chokerende tiltale: Palæstinensiske Saria El-Safadi snød danskerne for knap 12 millioner kroner"

  1. fjern nu de skadedyr fra jordens overflade

  2. Citat fra artiklen: “Efterfølgende har Læger Uden Grænser valgt at slette flere artikler om den sigtede indvandrerkvinde, der ellers har fungeret som multikulturel reklamesøjle for organisationen”.
    Endnu et typisk eksempel på hvidvask af muslimske indvandreres udnyttelse af det, indrømmet, håbløse danske system. Og sådan nogle som Læger Uden Grænser er efterhånden lige netop det, som deres titel antyder: Uden grænser. Især de moralske og etiske. De deltager ivrigt i befolkningsudskiftningen og modtager med fornøjelse de mange penge, de får for deltagelsen i dette forræderiske projekt.
    Et sjovt tankeeksperiment i forbindelse med denne historie: Hvor mange andre muslimske integrations-solstrålehistorier; Læger Uden Grænser kommer til at fjerne fra deres hjemmeside over de kommende år?..

  3. Det er helt legalt for dem at stjæle fra de vantro. I Sverige er flere fremtrædende muslimske advokater også blevet afsløret i masser af ulovlig aktivitet. De overtager flere og flere samfundskritiske funktioner i Vesteuropa. Helt efter planen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.