Tyrkiske Erol Yilmaz: Sammenligner Kurt Westergaard med virus

Den muslimske indvandrer Erol Yilmaz er netop nu på ferie i hjemlandet Tyrkiet. Det forhindrer ikke den tyrkiske islamist i at håne tegneren Kurt Westergaard, der netop er død.

“Tillykke Danmark. Stor virus er væk,” lyder den hadefulde kommentar fra Erol Yilmaz.

Den hadske velfærdsmigrant kommer fra den tyrkiske by Konya. Tusindvis af utilpassede indvandrere i Danmark stammer fra netop Konya-området i Tyrkiet.

Under sin ferie i hjemlandet besøger Erol Yilmaz både Konya og storbyen Istanbul. Til daglig er Erol Yilmaz bosat i den nordsjællandske by Helsingør. Her kan han frit udbrede sin islamisme og sit religiøse had, fordi de danske politikere er sjældent kyniske, når det kommer til de åbne grænser mod Mellemøsten.

Hvorfor importerer folketingspolitikere hadske udlændinge til Danmark?

(Foto af Geert Wilders, Kurt Westergaard og Lars Vilks: Geert Wilders)

5 Kommentarer på "Tyrkiske Erol Yilmaz: Sammenligner Kurt Westergaard med virus"

 1. muslimsk indvandring er ikke en gevinst for Danmark og Europa, det tror globalisterne og muslimerne selv, REMIGRATION NU, globalisterne må godt tage med.

  • Globalisterne har ingensomhelst idé om hvilken kæmpekatastrofe, de er ved at skabe i deres grådige stræben efter total magt og kontrol. Vi har i forvejen en demografisk katastrofe. Nu kommer vi også til at kæmpe bogstaveligt talt for at overleve på vores eget kontinent, omgivet af fremmede fjender, der mener at de har ret til vores territorier. Med andre ord libanesiske tilstande. Og hvordan var det lige, det gik for libaneserne?… eller for den sags skyld alle ikke-muslimer i de mange lande i Mellemøsten, der førhen var kristne?.. skal vi nu se ind i en 500-årlig periode hvor islam dominerer hele Europa? For meget kunne da tyde på det.

   • akuma o korosu te | 20. juli 2021 ved 09:29 |

    tror der var samme idioter ved indtagelse af fx Afghanistan fra Buddhistisk til muslimsk, måske bare med lidt hårdere midler.

 2. Den politiske og erhvervs-globalistiske korrekthed, er sig selv deres egne værste fjender. Men selvf. også for undersåtterne(landenes befolkninger).
  De kortslutter de nationale lovgivninger, og hylder de internationale konventioner for menneskerettigheder og domstole af samme karat. Multi-kulti-ralismen er et must for en verden hvor vi alle skal komme hinanden ‘ved’ i en sammenblandet smeltedigel.
  Ingen steder i verden fungerer det.
  De vestlige liberale frihedsdemokratier er i færd med at underminere det meste af det europæiske kontinent.
  Det meget snarlige tyske forbundsdagsvalg samt det samme i Frankrig næste år ser desværre bare ud til nu at accelerere hele destruktionen af Europa endnu mere.
  Vi ender måske i et muslimsk middelalderligt ragnarok indenfor de næste årtier, såfremt der ikke gribes ind meget snart. Om det så er officerer eller generaler i militæret, der skal stå for denne indgriben, det er i og for sig ligegyldigt, for ellers venter den pan-europæiske borgerkrig imellem de forskellige etniciteter med sikkerhed…
  Vikingerne må rejse sig igen.

  • Nordiclux; dit citat:
   “Det meget snarlige tyske forbundsdagsvalg samt det samme i Frankrig næste år ser desværre bare ud til nu at accelerere hele destruktionen af Europa endnu mere”.
   Jeg tror desværre at denne antagelse kan vise sig at være korrekt og så står vi i næste scenario, hvor europæerne står overfor valget mellem fysisk kamp mod hinanden og muslimerne- eller udryddelse. Og denne gang kommer amerikanerne ikke og redder kastanjerne ud af ilden for os, de vil selv være optaget af deres egen borgerkrig..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.