Bøsserne vandt EM: Finalen blev afholdt i regnbueflagets politiske skær

Kampbolden til EM-finalen mellem England og Italien blev leveret til spillerne af en fjernstyret bil, der var udsmykket i det ideologiske regnbueflags farver.

Den homo- og transseksuelle regnbuebevægelse er i høj grad en politisk strømning, der blandt andet bakker op om masseindvandringen fra muslimske lande og abonnerer på venstrefløjens racismeanklager.

EM blev vundet af venstrefløjen og identitetspolitiske aktivister.

2 Kommentarer på "Bøsserne vandt EM: Finalen blev afholdt i regnbueflagets politiske skær"

  1. Jeg vil nok påstå at Black Lives Matter A/S var den største vinder ved EM, eftersom de altid-knælende englændere fik kontamineret italienerne med knæle-virusen før kampstart. Det betød så også at jeg slukkede for TVet og ikke så finalen. Italienerne har det nemlig med at blive smittet, når modstanderen er et knæler-hold. Og det har England jo brilleret med i ALLE kampene. Det er kommet til det punkt at folk i England efterhånden er gået over til at støtte modstanderen i voldsom irritation over knæleriet.
    Fodbold er efterhånden blevet magtelitens udstillings- og propagandavindue, hvor hadekampagnen mod hvide, heteroseksuelle kristne etnisk-europæiske mennesker kører for uformindsket styrke.
    Den megen fokus på “racisme” og den konstante flytten rundt på målstolperne på dette område har ført til heksejagtsagtige tilstande, hvor alle nu ser racister allevegne og finder nye måder at definere racisme på, så alle hvide mennesker som sådan som udgangspunkt nu på forhånd er defineret som racister og skal bruge hele livet på at bevise at de går ind for “mangfoldighed, diversitet og multikultur” osv, hvorefter propagandaskruen får endnu et drej, samtidig med at man fortsætter befolkningsudskiftningen i Vesteuropa.

    • Ja. BLM og homofundamentalisterne måtte ud i straffespark for at afgøre, hvem, der vandt EM. Og jeg er ikke utilbøjelig til at give dig ret i, at det var BLM.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.