Pia K.: Uhadada! Hvor er jeg gal. Jeg er så vred og sur

I seneste indlæg på sin JP-blog kritiserer Pia Kjærsgaard justitsministeren for ikke at ”sætte ind med, hvad der er nødvendigt”, mod indvandrer-angrebene på biler med glade studenter. Der kaldes som altid fra DF på ”handling”, men også som altid fornemmer man, at det er noget, det vil skabe et kontrolsamfund og koste en masse penge, mens kilden til problemerne i alt væsentligt forbliver her.

Blog-indlægget er typisk Pia K., med megen forargelse, men kun forblommede løsningsforslag. Med den aktuelle store muslimske tilstedeværelse i landet vil det jo kræve uhyre ressourcer at sikre et fredeligt gadebillede, reelt umuligt. Men Stram Kurs’ løsningsforslag har hun umisforståeligt sammenlignet med nazisme, ligesom hun har kaldt Rasmus Paludan for ”ekstremt ubehagelig” og andre mindre pæne ting.

Tante Sofie fra Kardemommeby mente, at ”hvis alle bare var som jeg, så gik det nok til sidst”, og det er jo også Dansk Folkepartis mantra, at havde de blot 90 mandater, ville alt være løst. Kjærsgaards blogindlæg mere end antyder, at det ikke er tilfældet. DF ville nok tilføre ”flere ressourcer” til lov og orden, men det tog er kørt. Og desværre er det ikke kørt sydpå med muslimerne, thi dét minder Kjærsgaard for meget om 30’erne.

4 Kommentarer på "Pia K.: Uhadada! Hvor er jeg gal. Jeg er så vred og sur"

  1. Lige netop, Buhl. Og det er en af de helt store grunde til at jeg ikke kan fordrage Dansk Folkeparti. De er en del af den totalitære fløj, der kommer med en masse sure udtalelser om hvor sur hun er og vil have gjort noget ved tingene (nøjagtig ligesom resten af de meget forargede “borgerlige” politikere og DFere), mens de i virkeligheden kører videre med befolkningsudskiftningen og ikke har andre løsninger end “flere midler og beføjelser til politiet og myndighederne”. Det er derfor, DF og andre partier nu kan bruges af de regeringsbærende socialistisk/totalitære kræfter til yderligere opbygning af kontrolstaten og det kommende diktatur (jeg vil nok kalde det allerede eksisterende nuværende system for noget, der meget stærkt meget om et diktatur eftersom Grundloven er afskaffet og erstattet af “Epidemiloven”).

  2. Pia Kjærsgård er på linie med en Venligboer.

  3. Pia Kjærsgaard har desværre vist sig som et blålys.

  4. Pis Kjærsgaard er en sur mokke, hendes tid er forbi💩

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.