Dansk politi er hurtige til at efterlyse kriminelle migranter – når betjente selv bliver ramt

Fredag aften klokken 18.14 påkører den 20-årige Mohamad Tarek Younes angiveligt en betjent fra Østjyllands Politi, hvorefter han flygter. Påkørslen sker midt i den muslimsk ghetto Gellerupparken, der ligger i Aarhus.

Kun fire timer og 11 minutter senere bliver der offentliggjort et billede og en efterlysning af vanvidsbilisten Mohamad Younes (der tidligere har pralet med sin kriminalitet i et licensmedie, red.). Den efterlysningsservice bruger politiet sjældent, når danske kvinder bliver voldtaget, eller unge mænd bliver udsat for voldelige overfald. I nogle tilfælde kan der gå måneder, før eventuelle fotos af den mistænkte gerningsmand bliver offentliggjort – i andre tilfælde skjuler politiet billedet af den efterlyste under hele sagen.

Der er mange eksempler på politiets svigt!

I efteråret 2019 begår en syrisk indvandrer et voldeligt overfald på en 16-årig dansk pige i Frederikssund. Den voldelige migrant prøver at voldtage den unge teenagepige klokken 01.30. Politiet tøver i denne sag. Politiet venter hele 45 dage med at efterlyse den udenlandske gerningsmand med et foto. Kort tid efter offentliggørelsen bliver den 27-årige asylansøger pågrebet.

Denne tøven, i forhold til efterlysninger af udlændinge, foregår, fordi politiet er bange for at blive kaldt ‘racister’, hvis ordensmagten efterlyser fremmede fjender med mørke hudtoner og mellemøstligt tilhørsforhold. Men når politiets egne kollegaer kulturberiges, så fremviser politiet hurtigt et foto af den mistænkte.

Danskerne har et politisk drevet politi, der ikke agerer i retfærdighedens navn.

*

Læs om Østjyllands Politi, der tidligere har oprettet et islamisk bederum på politistationen til de muslimske betjente, der beder til Allah i arbejdstiden.


Læs også Fra armensk folkemord til europæisk selvmord

5 Kommentarer på "Dansk politi er hurtige til at efterlyse kriminelle migranter – når betjente selv bliver ramt"

 1. Og det er en stor del af grunden til at befolkningen i mange tilfælde ikke stoler på politiet. Den mistro er fuldt berettiget, efter min mening.

  • Åååhhhh
   Det er sååååå synd for de arme betjente, men man skal jo lige huske på De har jo selv valgt deres arbejde og ved (Måske) hvad det indebærer. Men een ting er helt sikkert: De danske kvinder der bliver voldtaget, og de unge mænd de bliver udsat for voldelige overfald, ja de har ikke selv valgt det.
   Netop derfor fylder min respekt for Politiet ikke mere end en lillefingernegl.

   Bare vendt til det hele går op i Hat og Briller, Skæg og Blå Briller iberegnet. Ja så vil politiskiderikkerne, og det lorte Dommerstand + Fjolsetinget komme på overarbejde. End ikke med hjælp fra voldsaberne kunne redde dem.

   Vælgerne til fjolsetinget vil (måske) opdage, de har holdt på den forkerte hest. Pruuuh.!☻

 2. må håbe, at det også rammer magthavere og eliten

 3. Det er ikke bare Sandnegeren, andnegeren kørte dytten og Allah beskyttede og frikendte ham.
  Rart kan afsige sig ansvaret på denne måde.
  Der er tale om den 19-årige Annas Ismail Sadik. Men han var vidst kun passagerer

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.