TV 2’s multikulturelle mission: Sharia for små piger

I TV 2’s ‘Go’ morgen’ og ‘Go’ aften’ programmer er der altid garanti for identitetspolitik, islam og multikultur. Seerne fik venstreorienteret multikultur og islamofil mangfoldighed for alle pengene, da tre børn fra en københavnsk ghettoskole blev inviteret i studiet. Her spillede islam og fremmede kulturer en dominerende rolle. To af børnene har rødder i muslimske lande og har familiære tråde til islam – den enlige lyshårede dreng var – på nærmest symbolsk vis – kommet i mindretal.

Børnene kommer fra en 6.v på Kirsebærhavens Skole, der ligger i det betændte ghettoområde Folehaven i udkanten af Københavns Kommune. Den københavnske folkeskole fortæller, at den er placeret i et ‘mangfoldigt’ lokalområde. Skoleledelsen ønsker god eid og deler børnepropaganda fra det palæstinensiske område Gaza, der kontrolleres af en terrorbevægelse og er underlagt sharialoven.

Den shariaklædte 6. klasse-elev Mona Hawila har både et libanesisk og palæstinensisk flag på sine sociale medier, og hun flager åbent med sit mellemøstlige tilhørsforhold og identitet. Den unge skoleelev, der er tildækket ifølge koranens regler, agiterer for den palæstinensiske kamp i Mellemøsten via offensiv religiøs propaganda på de sociale medier. En fremgangsmåde, der virker hovedrystende i et barns hænder.

Her ses et Facebookopslag fra Kirsebærhavens Skole, hvor man promoverer en propagandavideo fra terrorstyret i Gaza.
Der er tale om en dansk folkeskole, der fortæller, at palæstinensiske børn i Gaza behandles hjerteligt. Vi taler om et område i Mellemøsten, hvor sharialoven hersker.

Kirsebærhavens Skole bidrager også med palæstinensisk propaganda fra det terrorstyrede Gaza-område, så hvorfor skulle de shariaklædte elever ikke følge i de propagandistiske fodspor? Den multikulturelle folkeskole har også sendt skolepigen Firdaws Amajjan, der har marokkanske rødder og stammer fra byen Nador, der ligger ved middelhavskysten.

Den unge elevs familie promoverer den lokale moské i ghettoområdet, der går under dæknavnet ‘Imam Malik Instituttet’. En sunnimuslimsk moské, der ledes af en marokkansk imam, der har baggrund i det rabiate Islamisk Trossamfund. Et miljø, der var arnestedet for Muhammedkrisen og som har opfostret mindst én Islamisk Stat-terrorist.

Midt i den muslimske smeltedigel på tv-skærmen, der havde både et nordafrikansk og mellemøstligt indslag, sad en danskudseende skoledreng. Den lyshårede dreng demonstrerede TV 2’s grundlæggende vision om, at dansk kultur må træde i baggrunden, når islams magt breder sig på skærmen.

Sådan ser et ‘tilfældigt’ udvalg af skolebørn ud, når statskanalen TV 2 bestemmer.
Marokko, Libanon/Palæstina … og den ny minoritet … ‘en lyshåret dansker’.

En af de toneangivende værter på ‘Go’ morgen’ og ‘Go’ aften’-redaktionen er den muslimske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud. Den arabiske tv-vært har – ligesom den tørklædeklædte skolepige – libanesisk og palæstinensisk baggrund. Abdel Aziz Mahmoud er politisk aktiv på venstrefløjen, og han er formand for en minoritetsforening, der kæmper for en multikulturel og identitetspolitisk agenda.

Baggrunden for det multikulturelle skærmoptrin er, at TV 2 har indgået en aftale med den venstreorienterede organisation Røde Kors, der er kontrolleret af gammelkommunisten Anders Ladekarl. TV 2 vil i den forbindelse reklamere for et kortspil, der er produceret af en ræverød virksomhed, der omfavner FN’s verdensmål og Enhedslistens ny bastion – Red Barnet.

Den politiske kamp føres dagligt på tv-skærmen hos det statsejede TV 2. Og der bruges gerne tørklædeklædte børn som ideologiske frontsoldater. Man er typisk omkring 12 år, når man går i 6. klasse.

Hvorfor er det så vigtigt for TV 2 at udbrede shariasymboler og tildækning af mindreårige skolepiger?


Se også Radio4-vært Anne Engedal om ‘kartoffel’-dansker: “Det er bare med at få fyret den af med de her gode slangudtryk..”

2 Kommentarer på "TV 2’s multikulturelle mission: Sharia for små piger"

 1. hjernevasker dem med løgne om Palæstinas eksistens, historisk set, har Palæstina aldrig eksisteret, Palæstinenserne er en flok forvildet arabere 😊

  • Det er direkte vammelt at se TV2 udfoldelser. Man lader jo bare stå til og finder sig i landsforræderiet, hvis man bare slukker.
   Denne virksomhed arbejder for fjenden. Var det under WW2, blev der gjort kort proces.
   Nu til dags er fjenden kommet Sniskende ind af bagdøren, og vælgerne har godtaget besættelsen, fordi de ikke har haft den IQ der skulle til for at se faren.

   Jeg kunne godt tænke mig at denne landsskadelig kanal blev lukket omgående for deres vamle propaganda, på fredelig vis. Men det har nok lange udsigter det vil ske. Det sker nok på anden vis på et eller andet tidspunkt, som under WW2. Historien har det med at gentage sig, når man ikke lærer af den.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.