Kodes Hamdi spreder racismeanklager: Skjuler feriebillederne fra hjemlandet Tunesien


29-årige Kodes Hamdi har fået ubetinget opbakning fra landets førende politikere og journalister, siden hun offentliggjorde en mobiloptagelse af et skænderi med en fuld dansk mand. Nu prøver den muslimske kvinde at slette sine spor på de sociale medier, der vidner om urent trav i forhold til hendes families ophold i Danmark.

Det gjorde mange danskere vrede og overraskede, da det blev afsløret, at Kodes Hamdi rejser på badeferier i hjemlandet Tunesien – selvom hun hævder, at hun og hendes storfamilie er politiske flygtninge.

“Min familie kom hertil som flygtninge i 1999,” fortæller Kodes Hamdi i Information i sommeren 2020.

Kodes Hamdis Facebookprofil vidner om adskillige solskinsferier og familiebesøg i hjemlandet Tunesien, som familien Hamdi påstår at være flygtet fra. I efteråret 2013 sidder Kodes Hamdi og hendes ægtemand og spiser frokost i en fredfyldt park i hovedstaden Tunis.

“Vi har kun 30,5 grader her i Tunesien,” fortæller Kodes Hamdi. Pointen er selvfølgelig, at vejret i hjemlandet Tunesien er langt bedre end i Danmark.

Kodes Hamdi er født i Tunesien, og hendes familie er FN-kvoteflygtninge, der rejser til Danmark i 1999. Familien Hamdi kan ikke praktisere sin konservative islamisme i det vestligtsindede Tunesien, der på daværende tidspunkt sætter sekulære værdier i højsædet.

Ved årsskiftet 2010/2011 begynder en revolution i Tunesien, der bringer islamisterne tilbage i magtens centrum. Nu er der igen frihed til at dyrke sharialoven og koranens budskaber i det nordafrikanske land. Men hverken Kodes Hamdi eller den resterende familie vender hjem til Tunesien.

I stedet ansøger hendes far Abdelhamid Hamdi om dansk pas og står herefter bag opførelsen af Danmarks største moské – Københavns Stormoske på Ydre Nørrebro. Stormoskeen er finansieret af slavestaten Qatar og deler værdier med berygtede islamistgrupper, der bakker op om terrorisme.

Kodes Hamdi tager på badeferie i hjemlandet, og hun nyder samtidig de gratis glæder i Velfærdsdanmark. Er det sådan man er FN-kvoteflygtning?

I dag har Kodes Hamdi skjult sine feriebilleder på Facebook. Fordi der bliver spurgt kritisk ind til den spegede asylsvindel, som Kodes Hamdi og resten af Hamdi-klanen er involveret i.

Det ændrer ikke på, at Kodes Hamdi er foreviget ved en swimmingpool i badebyen Sousse, hvor de frodige palmer svajer i vinden.

Kodes Hamdi har ladet sin berygtede mobilvideo og racismeanklagerne mod en midaldrende dansk mand være offentligt tilgængelige på Facebook.

Kodes Hamdi udvælger med nænsom hånd og tvedelt tunge, hvad danskerne må se, og hvad, der skal skjules for offentligheden.

Kodes Hamdis islamist-far spreder desuden et hadsk budskab på arabisk om danskernes “racisme” til sine rabiate forbindelser i Mellemøsten. En ny Muhammedkrise kan være under opsejling.

Dette er renskuret islamisk propaganda, som danske medier og politikere har understøttet.

Sandheden er ilde hørt hos muslimer og venligboere. Men man er ikke kvoteflygtning, hvis man holder badeferie i sit hjemland.

*

Læs mere om Kodes Hamdis far, der kan forbindes til islamisk terror


Se også Fremtrædende flygtningeaktivist er nattevagt på Radio4: Samtale om de stakkels hjemsendte syrere …

3 Kommentarer på "Kodes Hamdi spreder racismeanklager: Skjuler feriebillederne fra hjemlandet Tunesien"

  1. Kodes Hamdi, er den største racist, sammen med fascist/racist Mette Frederiksen

  2. Ikke at forglemme billede-hyldesten til Morsi og alle de stigmatiserende måske-ulovlige screenshots fra (private) konversationer designet til at skabe had.

    Det støtter landets p.t. statsminister op om!
    At bede proforma-flygtningen om at rejse hjem må man forstå er ifølge Statsministeren et udtryk for racisme!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.