Facebookcensur: Man må ikke afsløre Hamdi-klanens terrorsympatier

Det bliver straffet prompte af Facebook, hvis man skriver kritiske posteringer om islamisten Kodes Hamdi og hendes klanmedlemmer. Her er det en postering om Kodes Hamdis lillesøster Somaia Hamdi, der ‘synes godt’ om Islamisk Stat-terroristen Hamza Samsam.

Posteringen blev slettet af Facebook efter lidt over en time.Somaia Hamdi er talsperson for Qatar-moskéen i København.

Sandheden skal skjules for enhver pris. Danskerne skal holdes hen i uvidenhed.


(Foto af Hamza Samsam: Syrienblog)

*

Du kan læse hele artiklen om Somaia Hamdi på Document.

3 Kommentarer på "Facebookcensur: Man må ikke afsløre Hamdi-klanens terrorsympatier"

  1. Efter min mening burde facebook forbydes ved lov, indtil de retter sig efter danske regler for ytringsfrihed. Desværre er der ingen, der længere håndhæver de danske love- og danske lovgivere har underkastet sig “fællesskabsreglerne”. Så islamisterne og deres danske sympatisører kan ånde roligt- intet kommer frem sålænge den brede offentlighed ikke læser Frihedens Stemme og lignende nyhedssider med reel ytringsfrihed.

  2. De danske medier – og specielt TV 2 – burde få frataget statsstøtten, når de ikke engang tager fat i så oplagt en sag som denne forfærdelige families baggrund.

    • Helt enig. Og fratagelse af statsstøtten skal indgå i en større reform af det danske samfund, hvor skatten samtidig sættes voldsomt ned for private mennesker.
      Hvis f.eks. Kristeligt Dagblad, der ellers er et af de eneste, der har reelt tilbageværende kritiske journalister (når de har lyst til det), ikke kan klare sig uden deres 29 millioner i statsstøtte, så er jeg helt med på at så må avisen lukke. Det kan ikke være rigtigt at det skal være staten, der vælger, hvilke medier, der skal eksistere. Det har intet med pressefrihed at gøre- tværtimod.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.