Nyhedsvært Adam Drewes fra Den Uafhængige knæfalder islam: Vi skal ikke vise Muhammedtegningerne

Den Uafhængige er et nyt dansk medie, der sender morgenradio til danskerne på internettet. Mediet virker ikke helt uafhængigt, når det kommer til lovreligionen Islam. Nyhedsværten Adam Drewes erklærer, at man ikke skal vise de berømte Muhammedtegninger, fordi det krænker muslimer.

“Vi behøver ikke vise dem (Muhammedtegningerne, red.). Fordi det krænker en masse mennesker (muslimer, red.)”, siger nyhedsværten Adam Drewes.

De berømte karikaturtegninger i Jyllands-Posten blev brugt som undskyldning for optøjer i Mellemøsten i midten af 2000’erne, og de skabte et usigeligt had til danskerne. Hadske muslimer brændte ambassadebygninger og dannebrog af, mens pøblen jublede. I dag lever flere danske journalister, forfattere og satiretegnere under politibeskyttelse. Herunder den mest profilerede af de 12 Muhammedtegnere – Kurt Westergaard – og Jyllands-Postens daværende kulturredaktør Flemming Rose.

En muslimsk delegation, bestående af hadprædikanter fra Det Islamiske Trossamfund, rejste til Mellemøsten og besøgte blandt andet arabiske terrorgrupper. Her opildnede islamisterne til had og jihad mod danske interesser.

I 2020 blev en fransk folkeskolelærer halshugget, fordi en muslimsk elev påstod, at læreren Samuel Paty havde vist en Muhammedtegning i undervisningen.

Store danske medier som Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Politiken opererer i dag under store sikkerhedsforanstaltninger, fordi den muslimske trussel er omfattende. Eksempelvis har en gruppe muslimer tidligere planlagt at skære journalisternes hoveder af og smide de afhuggede hoveder ud ad vinduerne i Politikens Hus og ned på Rådhuspladsen i København.

I dag bakker det nyetablerede medie Den Uafhængige op omkring det religiøse forbud mod at vise Muhammedtegninger. I dagens Danmark er det helt ukontroversielt, at journalister og nyhedsværter ikke bakker fuldtonet op om ytringsfriheden. Nyhedsværten Adam Drewes sender morgenradio sammen med sin værtspartner, den iranske indvandrer Nima Zamani Aliabadi. Hverken Adam Drewes eller Nima Zamani er uddannede journalister.

Den islamtro Adam Drewes er tidligere højskolelærer samt forfatter til en bog om nationalskjalden Kim Larsen.

Hvorfor svigter Den Uafhængige ytringsfriheden og bakker op om udemokratiske krav fra militante islamister?

*

Kritiske journalister kan interviewe Den Uafhængiges ejer her:

Asger Juhl, mediechef

Telefon: 4174 7918

Email: asger@juhlbrunse.dk


Se også Hvem er de kriminelle, der skal leve på det ny udrejsecenter i Bagenkop på Langeland?

Be the first to comment on "Nyhedsvært Adam Drewes fra Den Uafhængige knæfalder islam: Vi skal ikke vise Muhammedtegningerne"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.