Jan E. Jørgensen forlanger god tone på nettet: Men tilsviner sine modstandere på Facebook

En af folketingets største hyklere er den nyradikale politiker Jan E. Jørgensen. I et Facebookopslag kæmper Jan E. Jørgensen imod den ‘barske tone’ på de sociale medier. Venstremanden mener, at hadske ytringer er en trussel mod det danske demokrati.

Men alle, der følger den indvandrerglade politiker i den offentlige debat, ved, at Jan E. Jørgensen ofte taber hovedet og selv bruger en barsk tone, når han revser sine politiske modstandere på højrefløjen.

“Du derimod er en fej lille mandsling,” lyder det fra Jan E. Jørgensen, der fortsætter:

“Du gemmer dig nede i din klamme kælder.”

Sidstnævnte sætning er en reference til den berygtede forfatter Carsten Jensen, der har kaldt Dansk Folkepartis vælgere for ‘klamme kældermennesker’.

Jan E. Jørgensen er en hykler af værste skuffe. Den selvgode Venstrepolitiker prædiker om den gode tone, men går ikke af vejen for modbydelige tilsvininger på internettet. Den islamofile Jan E. Jørgensen er den sande trussel mod demokratiet, når hans barske debatform rammer danskerne. Er det god tone at omtale borgere som en ‘fej lille mandsling’ og omtale deres hjem som en ‘klam kælder’?

56-årige Jan E. Jørgensen kan opføre sig, som han vil, fordi han har særlige privilegier og udvidet ytringsfrihed på de sociale medier. Samtidig nyder Jan E. Jørgensen en særlig juridisk beskyttelse, når han optræder i sit politiske embede.

Hvornår bliver Jan E. Jørgensen sendt på stressorlov?

*

Kritiske journalister kan afsløre Jan E. Jørgensens hykleri her:

Telefon: 61625174

Email: Jan.E@ft.dk

*

Mere om Jan E. Jørgensens tone her

4 Kommentarer på "Jan E. Jørgensen forlanger god tone på nettet: Men tilsviner sine modstandere på Facebook"

  1. De toneangivende politikere som Jan E Jørgensen og hans lignende er efterhånden så magtfuldkomne at de slet ikke kan se problemet med at bortcensurere deres modstandere. Og DET er et kæmpemæssigt, ja ligefrem dødeligt problem i resterne af vores “demokrati”..

  2. Dobbeltmoralens sande ansigt!

    • Lige netop. De “tolerante” og “dejlige” mennesker med alle de “rigtige” meninger og smukke idealer, som alle skolebørnene synes om, er i virkeligheden de mest hadefulde og intolerante. Propagandaslogans som Inklusion” og “Et samfund for alle” fungerer lige modsa for dem, der afviger det mindste fra disse menneskers ideal. Jeg synes, det minder lidt om den kinesiske kulturrevolution. En masse idealer stilles op, som på overfladen kan virke rigtige, men som i virkeligheden bruges til at udrydde kultur og samfund samt de mennesker, der bor i det..

  3. at give sin modstander mundkurv, er det værste, man gøre, for det skaber mere vrede, plus folk går i undergrunden, og måske planlægger sabotage imod en hyklerisk politiker.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.