Multikultur: 29-årig påtalte vanvidskørsel og blev knivstukket af to indvandrere

En mand blev sent torsdag stukket med en kniv på en villavej i Roskilde. De formodede gerningsmænd – to mørklødede indvandrermænd – flygtede fra stedet på en knallert.

De to fremmede fjender beskrives som ‘udlændinge’ på cirka 20 år. Indvandrerne kommer kørende på knallert i høj fart.

Den livsfarlige vanvidskørsel bliver påtalt af den 29-årige mand, der er vidne til udlændingenes opførsel. Manden møder omgående den frygtede dominanskultur, der er importeret fra Mellemøstens muslimske samfund. De to indvandrere knivstikker deres offer, der ender på operationsbordet. Man påtaler ikke ustraffet den stigende indvandrerdominans.

“Straks, når vores efterforskere møder ind igen fredag, fortsætter de, hvor de slap,” fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.

Danske politifolk skal have deres nattesøvn, inden de kan afse tid til at eftersøge knivstikkende indvandrere.

De danske politikere har importeret en multikulturel bombe, der er detoneret i hænderne på den sagesløse befolkning. Imens får politiet sin velfortjente nattesøvn.

3 Kommentarer på "Multikultur: 29-årig påtalte vanvidskørsel og blev knivstukket af to indvandrere"

 1. “Straks, når vores efterforskere møder ind igen fredag, fortsætter de, hvor de slap,” fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.
  Tjah.. man må jo prioritere. Nu var det jo formentlig også kun en af de her grisefarvede racistdanskere, der blev overfaldet. Det ville jo have været noget andet, hvis en grisefarvet havde revet hijab´en af en muslimsk kvinde nede i det lokale indkøbscenter, så havde der været andre boller på suppen..

 2. hvornår fanden går “selvtægten” i gang, så meget,at politiet ikke kan følge med, og måske går selvtægten også udover politiet selv

  • Til jeg begge:

   De danske politikere har importeret en multikulturel bombe, der er detoneret i hænderne på den sagesløse befolkning. Nemlig: Men det er dog en hage ved dette: Hovedparten af den Danske befolkning der IKKE er sagesløs, fordi de selv har stemt på disse politikere.

   Vælgerne har stemt med hovedet under armen og efter deres eget EGO, på Mette Mink Frederiksen og hendes, hele den røde pølseende. Det var jo desværre ikke bedre da Løkkelorten, eller Fadbumsen om man vil, sad der som boss.

   Husk på: Vi er i undertal endnu, da.! Og den 29 Årrige er nok blevet så klog af skade at der nu er en stemme mere på Stram Kurs. Det er derfor der står (Endnu da.) ☺ ☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.