Søren Papes kandidat Anders Storgaard betegner politisk modstander som kræftsygdom

De Konservatives kommunalvalgskandidat Anders Storgaard opfører sig mildest talt bizart i den offentlige debat.

27-årige Anders Storgaard angriber sine politiske modstander på Facebook. En bruger på Facebook skriver ‘parasit’ og ‘kræftsygdommen’ i en debattråd. Anders Storgaard skaber straks en retorisk forbindelse mellem kræftsygdom og undertegnede:

“Du skal tale pænt om Uwe Max Jensen,” skriver Anders Storgaard og refererer til den livstruende cancerdiagnose i en ironisk tone.

Det hører til sjældenheder, at politiske kandidater på højrefløjen bruger cancer i et direkte retorisk angreb på deres politiske modstandere. Anders Storgaard er den undtagelse.

Anders Storgaard er Det Konservative Folkepartis byrådskandidat til kommunalvalget i efteråret 2021. Anders Storgaard stiller op i Frederiksberg Kommune, der bliver betegnet som De Konservatives højborg.

Den kontroversielle lokalpolitiker er tidligere formand for De Konservatives ungdomsparti KU, og han er forbundet til partilederen Søren Pape Poulsen ved flere lejligheder. Det er en kendt sag, at Konservativ Ungdom spiller en væsentlig rolle ved kommunal- og folketingsvalgene, når partilederen Søren Pape Poulsen og hans partifæller vil vælges til et embede.

De Konservative har en tvivlsom historik med politikere, der har svært ved at tøjle sproget og debatformen på de sociale medier. Det drejer sig om den muslimske folketingspolitiker Naser Khader, der lige nu er på orlov, fordi han har truet og tilsvinet sine politiske modstandere.

“Knep en ged,” lyder det, da Naser Khader henvender sig til en borger i 2016. Naser Khader har også brugt nedladende sprogbrug mod undertegnede.

“Uwe Max Jensen, du er simpelthen så syg, grim og dum…din nar,” skriver svovlprædikanten Naser Khader i 2019.

Søren Pape Poulsen har kendt til muslimske Naser Khaders hadske sprogbrug i flere år. Nu kan den konservative kandidat, Anders Storgaard, melde sig under hadprædikant-fanerne hos Det Konservative Folkeparti.

Det er dybt kritisabelt, at en byrådskandidat kæder kræftsygdom sammen med en politisk modstander.

Hvad siger partileder Søren Pape Poulsen?

*

Kritiske journalister kan kontakte De Konservative her:

Søren Pape Poulsen, partileder

Mobil: 3085 8975

Email: soren.pape.poulsen@ft.dk

2 Kommentarer på "Søren Papes kandidat Anders Storgaard betegner politisk modstander som kræftsygdom"

  1. Prutter-Parti. Andet bliver det ikke. !

  2. To stavefejl på halvanden linje. Er det konservativ politik?
    (det hedder “en” parasit, og “kører”, ikke køre, og der bør i øvrigt være komma efter Tja)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.