Er danskerne i fare? 6000 cpr-numre fundet hos terrordømt somalier.

En somalisk terrorsag på dansk jord tager nu en foruroligende drejning. Der er fundet tusindvis af personlige oplysninger hos en terrordømt somalier. Det drejer sig om mere end 6000 cpr-numre, der er fundet hos en af de terrordømte brødre Guleed Mohamed Warsame og Nuur Mohamed Warsame.

De tusindvis af dybt personlige oplysninger blev fundet i forbindelse med en politiransagning i sommeren 2020.

I 2011 rejser den somaliske velfærdsmigrant, Guleed Mohamed Warsame, til sit afrikanske hjemland for at modtage terrortræning. Formålet er at udføre et terrorangreb i Vesten.

Den somaliske terrorists far, Mohamed Warsame, har tidligere afvist terroranklagerne mod sin søn. Den somaliske indvandrer siger, at hans søn blot har været ‘ude i naturen’ under rejsen til hjemlandet.

De somaliske brødre Guleed og Nuur Warsame får hver to års fængsel for terroraktiviteter.

Under retssagen kommer det frem, at de somaliske brødre har planlagt et terrorangreb på Muhammedtegneren Kurt Westergaard. Sådan her siger storebror Guleed Warsame i en telefonsamtale fra Somalia til Danmark:

“Tænk dig, at vi er 200-300 mand. Så går vi ind i byen (Aarhus, red.) og starter med ham (Kurt Westergaard, red.), der svinede profeten til. Og vi fortsætter.”

Over 6000 danskere er ikke informeret om, at deres cpr-oplysninger har været i hænderne på en somalisk terrorist.

De somaliske terrorister er ikke blevet udvist fra Danmark og sendt hjem.

*

Læs mere om den somaliske terrorsag på dansk jord

7 Kommentarer på "Er danskerne i fare? 6000 cpr-numre fundet hos terrordømt somalier."

 1. hjælp en NEGER 💩

 2. En ret foruroligende nyhed, må man sige. Især med tanke på hvad de kan misbruge de oplysninger til !
  Tak til Uwe for denne afsløring.

 3. Tak for at få bekræftet, hvad jeg har sagt i en del år efterhånden: Vi, der er islamiseringsmodstandere, har for længst nedkaldt en dødstraf over vores eget hoved. Det er kun et spørgsmål om tid. Hvordan det? Jooeh, muslimerne har, selvfølgelig, fået sig mast sig ind i alle tænkelige grene af den offentlige sektor, hvor de har adgang til alle data om en hvilken som helst dansker, de kan ønske sig. Adressebeskyttelse? – Glem det. De skal nok finde dig og give din adresse videre til en sulten fætter. Som jeg siger, “fredelige” muslimer er dem, der holder dine arme og ben, mens de onde muslimer skærer dit hoved af. Deal With it. Det kan ikke ende anderledes i et land som Danmark, hvor alle er overregistreret, hvad enten de vil det eller ej. Det har fungeret uden de store kontroverser i en homogen et-families-klan samfund, som Danmark var ind til for ganske nyligt. Men det er også den eneste måde, denne grænseløse tillid kan fungere på. I det samfund, det store flertale af danskernes yndlingspolitikere har skabt, er det ren skarntydesaft over for et sådant tillidsbaseret folk.

  • Jeg bed mærket i: De tusindvis af dybt personlige oplysninger blev fundet i forbindelse med en politiransagning i sommeren 2020.

   Var det nu ikke Politiets pligt til at advare ejerne af deres cpr nr. At deres cpr er i terroristernes hænder.

   Politiet kan jo ikke beskytte 6000 borgere ad een gang. Derfor skal borgerne have været informeret herom, så folk havde en chance for at kunne forsvare sig, hvis tilfældet var ude.

   Satan´s politi. De er så enerådige det lort, at man tror det er løgn. De handler negativ hen over folk´s hoveder.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.