Corona i ghettoen: Den kommunale leder Charlotte Kaarsberg skjuler sandheden om smitten

Danskerne er underlagt strenge coronarestrektioner med dobbeltstraf, mundbind og massetestning. Samtidig prøver kommunemedarbejdere at skjule smittekilden til de gentagne virusudbrud.

I Esbjerg bliver en bydel og flere folkeskoler lukket ned i begyndelsen af maj på grund af voldsom coronasmitte. Området tæller indvandrerghettoen Stengårdsvej, der er plaget af stenkast, masseslagsmål og bandekriminalitet.

Årsagen til smitteudbruddet i Esbjerg er, ifølge flere medier, kultur- og sprogproblemer samt en stort anlagt begravelse med mange deltagere. Alligevel bliver sandheden om coronasmitten skjult af en af Esbjerg Kommunes ledende medarbejdere. Da TV 2 Nyhederne opsøger Charlotte Kaarsberg, der er en af nøglepersonerne bag smitteopsporingen, begynder mørklægningen af problemerne.

Hvem står bag coronasmitten? spørger TV 2-journalisten.

Svaret er mildest talt tøvende:

“Øøøh! Det tror jeg er lidt svært at komme ind på. Og jeg tænker ikke, at det er så vigtigt, hvem det er,” lyder det fra Charlotte Kaarsberg.

Den kvindelige kommunechef betror ellers seerne, at hun har førstehåndskendskab til de virussmittede borgere. Charlotte Kaarsberg er daglig leder af det multietniske aktivitetshus Mosaikken. Hun skjuler åbenlyst sandheden om coronasmitten, der hærger det sydjyske ghettoområde.

I det kommunaldrevne indvandrercenter bliver der talt arabisk, somalisk og tyrkisk. Målgruppen er borgere over 60 år, der har en anden etnicitet end dansk. Her serveres varme drikke, og de mange indvandrere kan få en snak med hinanden.

Det er uforståeligt, at danskerne skal aflønne en kommunalchef som Charlotte Kaarsberg, hvis fornemmeste opgave er at tildække de omfattende integrationsproblemer for befolkningen. Det samme indvandrerplagede område i Esbjerg måtte også lukke ned i marts, da coronasmitten buldrede løs.

Hvorfor skjules de gentagne smitteudbrud blandt migranter fra muslimske lande, der ikke tilpasser sig andre kulturer og følger simple påbud?

*

Kritiske journalister kan interviewe kommunechefen her:

Charlotte Kaarsberg, leder af Det Multietniske Aktivitetshus

Telefon: 2774 1468

Email: cka@esbjergkommune.dk

Coranovirus. En ny farlig variant.

Giv Hard Line din vælgererklæring her

1 Kommentar på "Corona i ghettoen: Den kommunale leder Charlotte Kaarsberg skjuler sandheden om smitten"

  1. Igen een der kan lide “Mørk appelsin hud og Bongotrommer”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.