Det Radikale Venstre: Partiets iranske kandidat Jino Victoria Doabi samler muslimsk opbakning

Iranske Jino Doabi stiller op til kommunalvalget i Københavns Kommune. Den mellemøstlige politiker er allerede nu ved at samle muslimsk støtte på de sociale medie. Jino Victoria Doabi opfordrer muslimer i en lukket Facebookgruppe til at ‘like’ og dele sine politiske udmeldinger.

“Giv lige et like og del gerne,” skriver Jino Doabi. Dette viser, at indvandrerpolitikeren spekulerer i at samle støtte blandt muslimer og ikke-vestlige migranter.

Facebookgruppen ‘Muslimer til stemmeboksene’ har op imod 25.000 medlemmer. Det er den 31-årige libanesiske indvandrer Ramzia Al, der kontrollerer gruppen ‘Muslimer til stemmeboksene’. Den arabiske indvandrer, der er bosat i Slagelse, styrer egenhændigt den religiøse Facebookgruppe i samarbejde med sine familiemedlemmer.

De Radikales Jino Doabi angler efter politisk opbakning i den muslimske Facebookgruppe. Opbakning, der måske kan veksles til et sæde i Københavns Borgerrepræsentation.

28-årige Jino Doabi er født i Iran, hvor hun har boet i seks år. Efterfølgende har hun boet fem år i Tyrkiet. Da Jino Doabis familie rejser til Danmark, indleder den iranske kvinde en politisk karriere hos Det Radikale Venstre. Her arbejder hun blandt andet direkte for partilederen Sofie Carsten Nielsen.

Velfærdsmigranten Jino Doabi har en midlertidig opholdstilladelse i Danmark, der skal fornyes hvert andet år.

Jino Doabi har udtalt til Danmarks Radio, at hun tidligere har elsket det danske velfærdssamfund, men at hun i dag har ændret mening. Den iranske kvinde understreger, at hun nægter at rejse hjem til Iran, fordi hun går på en skatteyderbetalt uddannelse.

Indvandrere og venligboere fortæller ofte, at det tangerer racisme, hvis muslimer behandles som en samlet gruppe. Det forholder sig anderledes, når der skal samles politisk magt og mandater – så står muslimerne i samlet flok.

Hvorfor rekrutterer Det Radikale Venstre vælgere i de muslimske miljøer?

*

Kritiske journalister kan interviewe den iranske kandidat her:

Jino Doabi, kandidat, Det Radikale Venstre

Email: doabi@live.dk

Telefon: 6165 9948

Be the first to comment on "Det Radikale Venstre: Partiets iranske kandidat Jino Victoria Doabi samler muslimsk opbakning"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.