Allan Mylius Thomsen afløste Enhedslistens sexborgmester: ‘God kommunistisk 1. maj’


Kun i Danmark kan man hylde en politisk ideologi, der har kostet over 100 millioner menneskeliv, uden, at det får konsekvenser.

Her lovpriser Enhedslistens politiker, Allan Mylius Thomsen, det forkætrede hammer og segl, der er et symbol på undertrykkelse og drab helt op til i dag. Enhedslistens mangeårige folkevalgte i Københavns Kommune, Allan Mylius Thomsen, har været repræsenteret i borgerrepræsentationen i perioder fra 2006 til 2019.

I 2019 afløste Allan Mylius Thomsen sin politikerveninde Ninna Hedeager Olsen, da Enhedslistens bygge- og teknikborgmester pludselig sygemeldte sig. Ninna Hedeager Olsen forlod sit embede, fordi hendes unge elsker og partikammerat havde taget hende på brysterne og haft samleje med borgmesterens lesbiske veninde. Det hele foregik i borgmesterens dobbeltseng – mens de tre implicerede parter var til stede på samme tid. (Der var også en fjerde og uidentificeret person i sengen, red.)

Den forsmåede Ninna Hedeager Olsen meldte sin bolleven og partikammerat til politiet, og hun fik udstedt en langtidssygemelding fra en tvivlsom muslimsk læge på Nørrebro. Dernæst arbejdede Ninna Hedeager Olsen som tjener på en kro – under sin langtidssygemelding.

Den kommunistglade Allan Mylius Thomsen fik over 11.000 skattekroner i månedsløn for at afløse den kulørte partifælle, Ninna Hedeager Olsen. Ninna Hedeager Olsen benyttede sin muslimske lægeerklæring i op mod et halvt år. Derfor indkasserede partifællen Allan Mylius Thomsen i alt over 66.000 skattekroner. Ninna Hedeager Olsen fik fuld løn under sin sygemelding.

På den måde endte Enhedslistens sexeskapader og Ninna Hedeager Olsens sygemelding med at være en økonomisk gevinst for Enhedslisten.

*

Hvis kritiske journalister vil interviewe Enhedslisten om partiets tråde til kommunismen og sex, kan det gøres her:

Mai Villadsen, partileder:

E-mail: mai.villadsen@ft.dk

Telefon: 6162 4203

*

Mere om Enhedslistens sexdrama hos Document

2 Kommentarer på "Allan Mylius Thomsen afløste Enhedslistens sexborgmester: ‘God kommunistisk 1. maj’"

  1. Ingen kvaler- de københavnske skatteydere betaler. Og det gør de åbenbart gladeligt, samtidig med at de i stort tal stemmer på de yderste venstrefløjspartier og miljø/klimafascisterne..

  2. Hammer og Segl. Vi er hamrende stive, og det sejler for os i Øh-partiet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.