Den Uafhængige: Alternativets presserådgiver Alexander Wils Lorenzen er nyhedsvært i radioen

I dag kunne de morgenfriske danskere igen høre en af Alternativets pressemedarbejdere formidle nyheder i radioen og på nettet. Der er tale om journalisten Alexander Wils Lorenzen, der både er ansat på mediet Den Uafhængige og hos Alternativet.

I sidste uge oplyste Den Uafhængiges chef for strategi, Kasper Astrup Saugmann, at radioværten Alexander Lorenzen har sagt sin stilling op. Det mærkværdige er, at Alexander Lorenzen stadig fremgår af medarbejderlisten hos Alternativet på Christiansborg. Det fremgår også af Alexander Lorenzens jobprofil på LinkedIn, at han arbejder som seniorrådgiver for Alternativet.

I torsdagens nyhedsudsendelse hos Den Uafhængige var der en kritisk historie om Socialdemokratiet og partiets forhold til erhvervslivet. Lytterne fik ikke at vide, at en af nyhedsværterne på Den Uafhængiges nyhedsprogram er ansat i et parti, der er modstander af dele af Socialdemokratiets politik.

Derimod understregede Den Uafhængiges ejer, Asger Juhl, at hans medie er fuldstændigt uafhængigt.

Den Uafhængige er finansieret af 1600 medlemmer, der hver måned betaler 39 kroner til mediet. Alle medarbejdere på radiostationen får en beskeden løn. Mediechefen Asger Juhl har tidligere oplyst, at timelønnen for værterne og nyhedsjournalisterne er 100 kroner.

Den Uafhængige bryster sig af at være uafhængig. Men Den Uafhængiges nyhedsvært aflønnes tilsyneladende af Alternativets partikasse.

Alt peger på, at journalisterne på Den Uafhængige er lige så ræverøde som kollegaerne på DR, Politiken og TV 2.

*

Læs om Den Uafhængiges journalister og værter, der trækker tråde til Den Islamiske Republik Iran.

Be the first to comment on "Den Uafhængige: Alternativets presserådgiver Alexander Wils Lorenzen er nyhedsvært i radioen"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.