Dansk Oscar-vinder: “Jeg skammer mig over at være dansker”

Thomas Vinterberg erklærede i 2016, at han flov over at komme fra Danmark. Den multikulturelle filminstruktør elsker indvandrere og håner sin egen befolkning, der ikke er rummelig nok i instruktørens øjne.

Thomas Vinterberg bor i en kæmpe syvværelsers luksusvilla i rigmandskvarteret Charlottenlund, der ligger nord for København. Vinterberg og hans familie har bosat sig langt væk fra kriminelle ghettoer og indvandrerkriminaliteten.

Den elitære Thomas Vinterberg skammer sig ikke over Danmark, når hans spillefilm skal betales med danskernes hårdttjente skattepenge.

Thomas Vinterbergs oscarfilm Druk har fået tildelt knap 10 millioner kroner i filmstøtte.

*

Thomas Vinterberg sendte i sin takketale en hilsen til sin datter Ida Vinterberg, der døde i en trafikulykke i Belgien i 2019.

3 Kommentarer på "Dansk Oscar-vinder: “Jeg skammer mig over at være dansker”"

  1. Jeg er heller ikke den store fan- og det er som om danske film kører efter samme recept, med de samme klicheer og samme virkelighedsopfattelse som alle de andre instruktører og filmfolk render rundt med. Det er en utroligt enøjet flok, der ikke afviger så meget som en tomme fra deres fuldstændigt betonagtige socialistiske verdensanskuelse. Danske film er r..kedelige og uden nogle ambitioner andet end at indynde sig hos hinanden og i ekkokammeret hos de mere og mere venstreekstremistiske magtmennesker, der har sat sig på magten i Hollywood.

  2. Thomas Vinterberg, kan bare fuck af, det samme med de politiske korrekte

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.