Muslimsk terror i Paris: Illegal migrant skærer halsen over på kvindelig politiansat

Europa har igen mærket islams vrede. En 49-årig kvinde, der er ansat hos det franske politi, bliver dræbt af en illegal indvandrer fra Nordafrika på en politistation i Paris. Terroristen er den 36-årige islamist – Jamel Gorchene – der kommer fra Tunesien. Han stammer fra Sousse-regionen i den østlige del af landet. Det oplyser det franske medie Le Figaro.

Klokken er cirka 14.20 fredag eftermiddag. Jamel Gorchene går rundt foran politistationen i Rambouillet, der ligger i det sydvestlige Paris – godt 56 kilometer fra byens centrum. Den nordafrikanske terrorist ser angiveligt islamistvideoer på sin mobiltelefon, mens han leder efter sit vantro offer.

Den 49-årige ‘Stéphanie’, der er mor til to børn på 13 og 18 år, benytter frokostpausen til at sætte parkeringsskiven på sin bil. Det skal vise sig at koste hende livet. Da den kvindelige politimedarbejder vender tilbage til politistationens indgang, følger terroristen Jamel Gorchene efter hende.

Politistationen er udstyret med en indgangssluse, der skal forhindre muslimske terrorister i at trænge ind i bygningen. Jamel Gorchene smutter med ind i slusen. For øjnene af flere politibetjente, der bevogter indgangen, skærer den tunesiske terrorist to gange halsen over på den 49-årige kvinde.

Den hadske muslim råber ‘Allahu Akbar’, mens han slagter sit offer – som var det en rituel halalslagtning. Det betyder ‘Allah er stor’ på arabisk.

Dette er blevet et standardråb fra muslimer, der udfører terrorangreb i islams navn.

Umiddelbart efter får betjentene adgang til indgangsslusen. De skyder og dræber den 36-årige Jamel Gorchene, der senere bliver erklæret død på et nærliggende sygehus.

Flere danske medier har fejlagtigt beskrevet det 49-årige terroroffer som ‘politibetjent’. Den afdøde kvinde arbejdede i en stilling som assistent i den administrative del af politiet.

Terroristen Jamel Gorchene oplyser på de sociale medier, at han kommer fra byen M’saken, en by med cirka 60.000 indbyggere, der ligger ved den tunesiske østkyst. Tuneseren er en ivrig islamist, der deler radikaliserede opslag på Facebook. Her beskylder han omverdenen for ‘islamobi’ og racisme. En velkendt ‘muslimsk cocktail’ af offerkort og blodtørst mod de vantro fjender.

I 2009 rejser Jamel Gorchene illegalt ind i Europa. Han tager ophold i Frankrig, hvor han arbejder som chauffør. De franske myndigheder vælger, at de ikke vil sende den illegale migrant hjem til Nordafrika. Denne kyniske beslutning kommer til at koste et uskyldigt menneske livet. Jamel Gorchene går i moskéen og radikaliseres i smug. Han er ikke på radaren hos de franske terrormyndigheder.

Ifølge terroristens slægtninge i Tunesien, som er blevet opsøgt af nyhedsbureauet AFP, skulle Jamel Gorchene have boet hos en tante i Frankrig. Han har mindst to brødre – herunder en tvillingebror. Jamel Gorchene har tidligere boet i den franske by Thiais i Val-de-Marne. Et vidne beskriver den tidligere nabo som en ‘muslimsk mand’, der boede alene tilbage i 2017.

Under coronakrisen offentliggør Jamel Gorchene kun koranvers og islamiske bønner på Facebook. En radikaliseringsproces udspiller sig for øjnene af den franske befolkning.

Den tunesiske salafist fejrer terrordrabet på den franske skolelærer Samuel Paty, der bliver halshugget af en muslimsk teenager i efteråret 2020, da han bruger Muhammedtegninger i sin undervisning. Kort tid efter drabet på Samuel Paty i oktober, skifter Jamel Gorchene sit profilbillede på Facebook. Nu står der: ‘Respekter Mohamed, Allahs profet’.

De franske terrormyndigheder oplyser, at Jamel Gorchene fik en arbejdstilladelse i 2019 som en slags naiv belønning, fordi han havde opholdt sig illegalt i 10 år på det europæiske kontinent. Opholdstilladelsen blev fornyet i december 2020 og stod til at udløbe i december 2021.

Jamel Gorchene takkede de naive franske myndigheder ved at begå islamisk terrorisme på en politistation. Det 49-årige terroroffer ‘Stéphanie’ er ikke den eneste, der har mødt de tunesiske islamisters vrede. I oktober 2020 bliver tre mennesker knivdræbt i en kristen kirke i den sydfranske by Nice. Gerningsmanden, den 21-årige Brahim Aouissaoui, stammer også fra Tunesien. Ved det blodige terrorangreb i Notre Dame-kirken i Nice bliver der også råbt ‘Allahu Akbar’ – Allah er stor.

I sommeren 2015 bliver 38 personer dræbt og 40 sårede, da Islamisk Stat-terrorister angriber et hotel og en badestrand i Tunesien. Ofrene kommer i høj grad fra Storbritannien. Terrorangrebet foregår i Sousse-regionen – det område, hvor terroristen Jamel Gorchene stammer fra.

En 49-årig mor til to vendte fredag ikke hjem til sine børn. Hun blev ofret på politikernes multikulturelle alter, hvor islam spiller den dominerende hovedrolle. Den islamiske terror er kommet for at blive.

De næste vantro ofre venter på, at det bliver deres tur.

Spørgsmålet er: Hvornår får de europæiske befolkninger nok?

*

Læs mere om et pakistansk ‘flygtningebarn’, der gik amok med en kødøkse i Paris

Se også Hans Hyttel blev beskyldt for at voldtage sortes sag, nu laver han fakkeloptog mod had mod jøder

5 Kommentarer på "Muslimsk terror i Paris: Illegal migrant skærer halsen over på kvindelig politiansat"

 1. Her er min forudsigelse: Jo længere ud politikerne giver det her lov til at køre, jo værre bliver befolkningens hævn.

 2. Jeg går ud fra, at Zenia Stampe og Kristian Heegård arrangerer fakkeltorv her i weekenden.

 3. Hvornår får de europæiske befolkninger nok?

  Aldrig, ser det ud til Danmark. Ellers havde NB og Stram Kurs været meget større.

 4. Allah er lig med Satan, som er forklædt i Gud´s billede.

  I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Allah har skabt mennesket, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er ikke en kærlighedsrelation, men en herre-slave relation mellem Allah og den troende.
  Derfor er Allah lig med Satan, som er forklædt som GUD.!

  … Den kristne knæler for Guds alter i kærlighed – af fri vilje. Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang. Det handler ikke bare om en gradsforskel: At kristendommen er lidt bedre end islam. Nej, kristendom er tro – islam er ikke en religion men en ideologi. I islam er der ikke noget at tro, men noget at rette sig efter. Muslimen er kun ansvarlig for at overholde en række love og regler, som ideologien foreskriver. Derved bliver muslimen fri for ansvaret – også når han tæver sin kone, når han dyrker sex med mindreårige, når han tager sit eget og andre menneskers liv efter Satan’s Forskrifter.“

  Jesus advarede vi kristne, da han sagde: “Sådan har jeg talt til jer, for at I ikke skal falde fra. De skal udelukke jer af synagogerne, ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken har kendt Faderen eller mig. Men sådan har jeg talt til jer, for at I, når den tid kommer, skal huske på, at jeg har sagt det til jer. – Johannesevangeliet 16:1-4

  De onde muslimer, som tjener Satan, mener, at de tjener ‘gud’. For vi kristne og for jøderne er ét af de 10 Bud netop, at vi IKKE må slå ihjel, og det undrer mig, at noget menneske overhovedet kan føle trang til at følge en så åbenlys ondskab!? Det undrer mig, at der findes én muslim på jord; noget så ondt, kan man sige sig selv, må komme fra Helvedes dyb.!
  Der hvor Islam end forefindes, er der altid ballade.

  • Fremragende skrevet, Charles.
   Her sætter du forøvrigt en stor flok temmelig uoplyste mennesker i forlegenhed. Det er alle dem, der går rundt og hævder at “Islam er bare en religion som de andre” og endnu mere de mange, der ikke bare tror, men også går rundt og påstår at “Allah er bare et andet ord for Gud” eller “Det er jo den samme Gud”
   For det er det lige netop ikke. Hvis man kender bare en smule til islam, så har man allerede forlænget fundet ud af at “Allah” umuligt kan være den samme Gud, som vi og jøderne har. Ellers skulle han da pludselig have fortrudt at have noget med os og jøderne at gøre og vendt sig imod os samt pludselig betragtet os som “vantro”, for slet ikke at tale om kravene om jihad, taqqiyah, hævn, jizyah, dhimmi-status og meget andet..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.