Muslim dræber femårig pige: Hans fætter er også kriminel

Lige nu kører retssagen mod den seriekriminelle iraker, Helmi Mossa Hameed. Den 21-årige muslim er anklaget for drabet på den femårige Aya, et voldeligt røveri og en spiritusulykke, hvor han lemlæster en 25-årig kvinde og sender hende fem uger i koma.

Nu viser det sig, at Helmi Hameed ikke er alene om at være kriminel. Hans fætter er også dømt for grov kriminalitet. Helmi Mossa Hameeds fætter var i efteråret 2020 indsat i det topsikrede Enner Mark Fængsel, der ligger ved Horsens.

Det lukkede fængsel kan huse 228 af de farligste forbrydere i Danmark. Her er særlige sikrede afdelinger til bandekriminelle indvandrere, der typisk kommer fra muslimske lande. Den berygtede kvinde- og barnemorder, Peter Lundin, afsoner også i Enner Mark Fængsel.

Helmi Mossa Hameed har også siddet bag tremmer. Den muslimske mand blev løsladt fra sin seneste fængselsdom i august 2020. Politiet mener, at Helmi Mossa Hameed straks efter løsladelsen genoptog sin kriminelle karriere. Indvandreren solgte ifølge anklagen narko, og han anskaffede sig 51.000 kroner i falske pengesedler.

28. oktober 2020 ringer Helmi Mossa Hameed til sin kriminelle fætter, der sidder i Enner Mark. Myndighederne har ikke oplyst, hvad fætteren er dømt for. Denne dag skal vise sig at blive skæbnesvanger for den femårige Aya, der mister livet, da Helmi Mossa Hameed torpederer den lille pige, da hun er på vej hjem fra børnehave.

Klokken er 14, da Helmi Mossa Hameed kommer i telefonisk kontakt med fætteren i Enner Mark Fængsel. En lydoptagelse af telefonsamtalen afslører, at Helmi Mossa Hameed inhalerer store mængder lattergas. Politiet fortæller, at Helmi Mossa Hameed inhalerer den euforiserende gas omkring 80 gange i løbet af samtalen, der varer én time og fem minutter. Helmi Mossa Hameed fortæller, at han et par timer tidligere har købt en stor lattergaspatron på 600 gram, som han inhalerer samme dag.

På lydoptagelsen med den kriminelle fætter kan man høre Helmi Mossa Hameed grine fjoget:

“Jeg er helt væk…ha ha ha,” siger Helmi Mossa Hameed med dyb og snøvlet stemme.

Telefonsamtalen med fætteren afsluttes cirka 15.05. Under en time senere sidder Helmi Mossa Hameed bag rattet i sin kærestes sorte VW Passat. Den muslimske indvandrer er kørt fra indvandrerkommunen Ishøj og har parkeret sin bil på Sæbyholmsvej i København – en sidevej til den trafikerede Peter Bangs Vej. Her smider Helmi Mossa Hameed den 600 gram store lattergaspatron ud af bilen. Politiet finder indvandrerens DNA på gaspatronen. Hemi Mossa Hameed forklarer, at han ikke kunne finde en skraldespand i Ishøj. Derfor smider den kriminelle migrant sit affald på jorden i Københavns Kommune, der ligger omkring 16 kilometer fra indvandrerkommunen.

Personer, der inhalerer lattergas, kan opleve svimmelhed og få en rus, der minder om at være alkoholpåvirket.

Klokken 15.59 trykker Helmi Mossa Hameed på speederen og krydser Peter Bangs Vej. Her rammer han den femårige Aya, der dør på stedet.

“Da jeg stiger ud, bemærker jeg ikke nogen foran bilen,” forklarer Helmi Mossa Hameed.

Den irakiske indvandrer efterlader det døde barn og den chokerede mor. Helmi Mossa Hameed stikker af fra gerningsstedet og tager til fristaden Christiania, hvor han køber kokain og hash.

Helmi Mossa Hameed og hans fætter er begge kriminelle og har fået fængselsdomme.

De danske myndigheder skjuler, hvor mange af Helmi Mossa Hameeds familiemedlemmer, der er kriminelle.

Får danskerne et svar?

*

Mere om Helmi Hameeds omfattende kriminalitet på Document

2 Kommentarer på "Muslim dræber femårig pige: Hans fætter er også kriminel"

  1. Neanderthal’erne var klogere end m’erne

  2. Er træt af at se på det fjæs..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.