Islams magt: Direktør fyrer dansk medarbejder efter shariatvang

Den muslimske jernnæve bliver strammet om den danske befolkning. Senest har en dansk mand mistet sit job, fordi han ikke ville underkaste sig sharialoven.

Det er direktør Stine Grønnemose fra Alfa Laval i Nakskov, der har underkastet 125 danske medarbejdere et regulært halalregime.

I november 2020 bliver en 62-årig smed kaldt ind på Stine Grønnemoses kontor. Medarbejderen, der har været ansat i fem år, skal tvangsunderskrive et islamisk dokument. Det handler om, at Alfa Laval skal være halalcertificeret og underkaste sig shariareglerne, ellers kan virksomheden ikke handle med muslimske kunder.

Den 62-årig smed nægter at underskrive Stine Grønnemoses halaldokument:

“Det er imod min overbevisning og tro at skrive under på en muslimsk tro og lov. Det er jo bare for at tilfredsstille muslimer,” siger Lars Frederiksen.

Stine Grønnemose truer sin medarbejder. Det ender med, at den danske ansatte bliver fyret og bortvist fra virksomheden. Inden der er gået 15 minutter, står smeden Lars Frederiksen uden for virksomhedens port. Han bliver behandlet som en simpel kriminel.

Når en virksomhed bortviser en medarbejder, skal der ikke betales løn i opsigelsesperioden. Lønudbetalinger stopper omgående. Islams næve har slået i bordet.

Senere forsøger halaldirektøren Stine Grønnemose at tilbyde den fyrede medarbejder et økonomisk forlig på 25.000 kroner – et beløb, der senere hæves til 40.000 kroner. Samtidig skal den fyrede dansker forholde sig tavs om shariafyringen. Lars Frederiksen takker nej til det islamofile tilbud, fordi virksomheden skylder ham totalt 90.000 kroner.

Den skandaløse fyring ender nu i Arbejdsretten – selvom direktør Stine Grønnemose givetvis hellere havde set en afgørelse i et islamisk shariaråd.

Stine Grønnemose ønsker ikke at kommentere shariafyringen af medarbejderen. Hun understreger, at mange af Alfa Lavals kunder er muslimer:

“Derfor er det helt nødvendigt for os, at vores produkter er halalcertificeret,” udtaler Stine Grønnemose.

Den islamofile direktør, Stine Grønnemose, har været ansat hos Alfa Laval i Nakskov i over 10 år. Virksomheden fremstiller membraner, der bliver brugt i medicinal- og fødevareindustrien.

Måske skulle Alfa Laval skifte navn til Alfa Halal?

*

Kritiske journalister kan kontakte Alfa Laval her:

Stine Grønnemose, direktør

Email: stine.gronnemose@alfalaval.com

Telefon: 2895 4407

7 Kommentarer på "Islams magt: Direktør fyrer dansk medarbejder efter shariatvang"

 1. Tillykke til muslimerne. De har rigtig mange venner i Danmark og nu hjælper danskerne selv til med at udbrede halal og sharia i landet.

 2. Dumme kælling………….

 3. håber de går konkurs

 4. Ild, Nedsmeltning og Tjernobyld. En skam det ikke er Alfa Halal

  https://www.mm.dk/artikel/hver-fjerde-dansker-muslimer-skal-ud-af-danmark
  Hver fjerde dansker: Muslimer skal ud af Danmark

  Et bemærkelsesværdigt stort antal danskere erklærer sig enige i det synspunkt, at muslimske indvandrere skal ud af Danmark. Næsten fire af ti danskere vil også sende indvandrere ud af landet, hvis ikke de har et arbejde. Den nye undersøgelse ryster førende eksperter og placerer en del af ansvaret hos den politiske elite. Unge og ældre ser også meget forskelligt på, hvad indvandringen betyder.

  Ud fra dette skulle der være gode chancer for Stram Kurs Markerer sig, i Dansk Politik.

  • Virksomheden fremstiller membraner,
   Kunne det ikke være “Pessarer” der skulle fremstilles, så hver muslim kunne få sådan een stoppet op.
   Så ville Alfa Halal ydet Danmark mere værdighed, end ved at støtte dette indavl.

   Kvinder og mænd der skal have sådan een hver, så er man ret sikker på der ikke sker flere uhensigtsmæssigheder.

 5. Det er ikke en fyring, men en bortvisning. Og det er der stor forskel på.

  Ved en fyring skal Lars Frederiksen have 90.000 Kr for misligholdt anciennitet. Virksomheden overholdt jo ikke opsigelsesvarslet.

  Ved bortvisning får Lars Frederiksen ikke en dyt. Alfa Hallal blev klar over at de havde skidt i nællerne, først tilbød virksomheden Lars Frederiksen 25.000 Kr. Frederiksen takkede nej. Dernest tilbød virksomheden 40.000 Kr., her takkede Frederiksen også nej.

  Derfor går det i retten.

  Lars Frederiksen har fat i den lange ende, vel at mærke hvis fagforeningerne ikke er for Islamvenlige. Er de det får Frederiksen ikke en skid.

  • Lige netop, Charles. Og et eller andet sted tror jeg at hverken du eller jeg vil blive overraskede hvis dommen går Frederiksen imod. For islam har efterhånden så voldsom indflydelse under danske samfund at vi allerede på nuværende tidspunkt kan betragte vores land som officielt konverteret til fjendens tro..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.