Muslim dræber femårig pige: Så kriminel er han!

I denne uge begynder retssagen mod den 21-årige Helmi Mossa Hameed, der stammer fra Irak. Helmi Hameed er anklaget for en lang række kriminelle handlinger – inklusiv drabet på den kun femårige danske pige Aya.

Her er listen med de mange punkter, som den muslimske indvandrer er anklaget for:

– 28. oktober 2020. Helmi Mossa Hameed er anklaget for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder på femårige Aya. Den muslimske indvandrer har samtidig udsat Ayas mor for livsfare og lemlæstelse.

Klokken 16 kører den muslimske indvandrer hensynsløs dødskørsel under påvirkning af kokain og lattergas. Han kvaser moren og den lille pige mod en husmur. Efter påkørslen undlader Helmi Mossa Hameed at hjælpe de to ofre og flygter i stedet fra ulykkesstedet.

Helmi Mossa Hameed tager S-toget fra Peter Bangs Vej Station og sætter kursen mod fristaden Christiania, hvor han køber hash og kokain.

– Efteråret 2020. Helmi Mossa Hameed anskaffer sig falske pengesedler. Under en ransagning i indvandrerkommunen Ishøj bliver der fundet 51 falske tusindkronesedler i et pengeskab.

– Efteråret 2020. Helmi Mossa Hameed har 15,6 gram kokain fordelt på 33 poser. Politiet mener, at den kriminelle muslim har arbejdet som narkobud – et såkaldt ‘hvidt bud’.

– Efteråret 2020. Helmi Mossa Hameed har 79,76 gram hash, som han angiveligt vil sælge videre.

– Helmi Mossa Hameed har ifølge anklagen arbejdet som narkosælger fra august til oktober 2020. Den kriminelle muslim har ifølge anklagen solgt mindst 215 gram kokain.

– Omkring 21. september 2020 er Helmi Mossa Hameed og andre medgerningsmænd i besiddelse af 1,5 kilo hash, som de vil sælge videre.

– 29. oktober 2020. Helmi Mossa Hameed bliver taget med 5,1 gram hash til eget brug.

– 13. september 2020. Helmi Mossa Hameed bliver taget i det indre København med to joints. Han har ikke kørekort.

– 10. september 2020. Politiet stopper Helmi Mossa Hameed på Amager i København, hvor han kører bil i påvirket tilstand. Den muslimske migrant har ikke kørekort, og han taler i mobiltelefon under kørslen.

– 4. september 2020. Helmi Mossa Hameed bliver stoppet på Vigerslevvej i København. Hameed kører bil i påvirket tilstand, og han er i besiddelse af en ulovlig peberspray. Irakeren har ikke noget kørekort. Helmi Mossa Hameed er i besiddelse af 4,11 gram kokain, der er fordelt på 11 poser. Den muslimske migrant vil videresælge narkoen. Politiet finder 6100 kroner, der angiveligt er betaling for 12,2 gram kokain.

– 11. juni 2019. Klokken tre om natten stjæler Helmi Mossa Hameed tre flasker kølervæske og en dunk sprinklervæske på en tankstation i Hellerup, der ligger nord for København. Et kvarter senere begår Helmi Mossa Hameed et røveri på den samme benzintank. Helmi Mossa Hameed stjæler nu to dunke motorolie. Da ekspedienten beder den irakiske migrant om at betale, skubber han tankpasseren hårdt i brystkassen to gange og siger: “Jeg smadrer dig.”

– 17. maj 2019. Helmi Mossa Hameed kører over for rødt i krydset Borups Allé / Frederikssundsvejstunnelen i Københavns Nordvestkvarter.

– 5. maj 2019. Helmi Mossa Hameed kører over for rødt i krydset Ålekistevej / Eriksholmvej i København. Bagefter overhaler den irakiske indvandrer en anden bil indenom, og han kører over for rødt lys i krydset Ålekistevej / Kirkebjerg Alle i København.

– 6. april 2019. Helmi Mossa Hameed misbruger en anden persons dankort, da han køber 300 lattergaspatroner.

– 22. marts 2019. Helmi Mossa Hameed stjæler en bil på Amager i København. Den muslimske indvandrer stjæler også 280.000 kroner, der ligger i bilen.

– 13. marts 2019. Helmi Mossa Hameed stikker af fra en taxaregning på 624 kroner.

– 19. januar 2019. Helmi Mossa Hameed kører bil på en særlig hensynsløs måde i spirituspåvirket tilstand og med defekte bremser. Den irakiske indvandrer kører ind i en bil på Vesterbro i København. Han påfører to personer i den modkørende bil betydelige og livstruende skader.

Det ene offer brækker kæben, begge kraveben og en knogle i nakken. Personen ligger efterfølgende i kritisk koma i fem uger. Det andet trafikoffer får kraniebrud og adskillige skader i ansigtet.

En blodprøve viser, at Helmi Mossa Hameed har en spirituspromille på mindst 1,09. Bilens hastighed er mindst 86 kilometer i timen på et sted, hvor man må køre 50 kilometer i timen.

– 25. august 2018. Helmi Mossa Hameed kalder en politibetjent for ‘bøsse’.

*

Hvor længe skal danskerne finde sig i denne kulturberigelse?


Se også Muslimsk dødskørsel krævede barneoffer: Femårig pige er dansk

8 Kommentarer på "Muslim dræber femårig pige: Så kriminel er han!"

 1. dødsstraf til kriminelle m’er, der er alligevel så meget forskelsbehandling i vores samfund i forvejen, fx forfordeles m’er især fx førtidspension, hvor vi andre etniske danskere ryger i anden række også når vi taler anvisning af en bolig.

 2. Er stadig overbevist om at drabet på den lille pige på Peter Bangs Vej var en kalkuleret handling, det var hverdags-jihad, uanset hvad han havde indtaget. I mellemtiden demonstrerer politikerne for at få flere muslimer til Danmark..

 3. Hvor længe skal danskerne finde sig i denne kulturberigelse?
  Nemt Spørgsmål: 2 svar.
  1. Lige så længe folk ønsker kulturberigelsen, hvilket kan ses på folkets valg til folketinget.
  2. Indtil folket gør oprør, og kyler, HELE Etaten på gaden. Det være sig: Regeringen og dens islamleflende støttepartier. Sharia-infiltrerede politi og Dommerstand.
  (Kort og godt, Oprør med udrensning)

 4. Mette Mink Frederiksen må til Lommerne. Håber virkelig Damen selv skal betale h´for hendes egenrådighed.

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12898008/her-er-koereplanen-snart-skal-13300-tons-doede-mink-graves-op-og-braendes/
  20.04.2021 KL. 10:00
  Her er køreplanen: Snart skal 13.300 tons døde mink graves op og brændes
  Ingen ved præcis, hvad der gemmer sig i hullerne – men man tror, at det lugter og har konsistens som feta.

 5. Alfa Halal (Alfa Laval) i Nakskov

  Bortviser medarbejder, som ikke vil underkaste sig islam

  En mangeårig medarbejder blev bortvist, da han nægtede at deltage i halal-undervisning.

  Han blev tilbudt 40.000 kr. for holde mund om sagen, men han gik til sin fagforening, som tager sagen op.

  Hvad var der mon sket, hvis en muslimsk medarbejder var blevet bortvist for ikke at ville deltage i kristen undervisning?

  Så havde DR, TV2, Institut for Menneskerettigheder, Amnesty International, FN og resten af “fæces” utvivlsomt kastet sig over sagen.

  • Og vi kan ganske sikkert gå ud fra at han ikke får arbejdet igen og at han nu er stemplet som “Racist” og desuden er optaget på en “sort liste” over mennesker, der ikke kan ansættes, selvom en sådan liste naturligvis ikke eksisterer officielt.

   Man kunne rent faktisk bare tildele ham invalidepension allerede nu, da han ikke vil kunne få arbejde resten af livet. Desuden synes jeg også at han skulle kunne få udbetalt sin pensions-tvangsopsparing nu- af samme grund.

 6. Helmi Mossa Hameed fra LANGT-LORT’istan må da være kransekagefiguren på den ‘fuldkomne’ kulturberigelse i de vestlige samfund. Den slags vanvidsbilisme og fart-excessime er blevet indbegrebet i mange af disse kulturberigeres dagligdags habitus. Den ene store luxus-/muskelbil er efterhånden mere end normalt i bybilledet. Man kunne vende hele det fatale og dybt tragiske dødsfald på den lille pige 180 grader. Dermed ville det blive ham som endte som offeret – kvast op imod muren… ak ja, hvilket savn ? det så ville have været for det danske samfund hvis han himlede og kom op til Alah…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.